Άσχημα νέα για τον Χρήστο Φερεντίνο!

Τι συνέβη;

Άσχημα φαίνεται πως είναι τα νέα για τον Χρήστο Φερεντίνο!

Expand player

Ο λόγος φυσικά στα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία δεν ικανοποιούν ούτε τον παρουσιαστή αλλά ούτε και τους ιθύνοντες του καναλιού.

Στο σημείο δείτε τα νούμερα τηλεθέασης για όλα τα προγράμματα!

Ο Χρήστος Φερεντίνος, είναι ένας παρουσιαστής, ο οποίος έχει αφήσει το στίγμα του στα τηλεπαιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ αυτό που τον "χαρακτηρίζει" είναι το Deal.

Ωστόσο, φέτος το τηλεπαιχνίδι "Πάνω Κάτω", δεν έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό, αφού σημειώνει χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης. Για χθες, Σάββατο (19/10) η εκπομπή "Πάνω κάτω και το βράδυ" έκανε 11,9%.

Βραδινή ζώνη

ALPHA: Πανω κάτω και το βράδυ 11,9

AΝΤ1: Η Ρόζα της Σμύρνης 19,3

STAR: Minions 15.0

ΣΚΑΙ: Στην υγεία μας ρε παιδιά 15.6

ALPHA: Η κόρη μου η σοσιαλίστρια 11,2

Τίτλοι τέλους για τον Χρήστο Φερεντίνο!

Ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος έκανε μια ανακοίνωση "βόμβα"! Τι δήλωσε για την λήξη μιας χρόνιας συνεργασίας;

Ο Χρήστος Φερεντίνος είναι ένας από τους αγαπητούς παρουσιαστές στην ελληνική τηλεόραση αλλά και στο ραδιόφωνο! Βέβαια η μεγάλη του απόφαση να μην συνεχίσει άλλο στο ραδιόφωνο προκάλεσε σοκ! Ξανά μαζί Χρήστος Φερεντίνος - Σοφία Παυλίδου! Φωτογραφίες ντουκουμέντο

Για την αποχώρηση του έγραψε ένα μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο instagram για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

«Μια συνεργασία 5 χρόνων στο ραδιόφωνο των παραπολιτικών 90,1 λαμβάνει τέλος. Ο σταθμός μου πρότεινε φέτος την απογευματινή ζώνη αλλά λόγω τηλεοπτικών γυρισμάτων δεν ήταν εφικτό .Καλή επιτυχία στο νέο πρόγραμμα και ειδικά στα παιδιά της Ελληνοφρένεια .να ευχαριστήσω όλη την παρέα κάτω στο λιμάνι (συνεργάτες και ακροατές)για τη υπέροχη ραδιοφωνική εμπειρία».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ραγδαίες εξελίξεις με τον Χρήστο Φερεντίνο! Τι συμβαίνει;

Χρήστος Φερεντίνος: Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή!

Δείτε όλα τα τηλεοπτικά νέα στο Athensmagazine.gr