Αν ήμουν πλούσιος: Ραγδαίες οι σημερινές (04/10) εξελίξεις!

Τι θα δούμε σήμερα;

Ένα απολογητικό γράμμα φτάνει στο Στρατή και σας έχουμε όλες τις ραγδαίες εξελίξεις για το σημερινό 4/10 επεισόδιο της σειράς "Αν ήμουν πλούσιος". Στο σημείο να σας θυμίσουμε τι είδαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης (03/11).

Expand player

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 15

Ο Βρανάς κατορθώνει να χαλάσει τη ρομαντική βραδιά του Σωτήρη και της Χριστίνας εξοργίζοντας τη Χριστίνα. Ο Μάνος βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να αναστρέψει το κλίμα και να πείσει τη Σμαράγδα για τις αγνές του προθέσεις, την τελευταία στιγμή όμως η συνεργός του στο σχέδιο τον εκβιάζει ότι θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια στη Σμαράγδα.

Η Μόνικα κάνει το colpo grosso για να πείσει το Νικόλα ότι έχει αλλάξει και ο μικρός «τσιμπάει» στο δόλωμά της. Η Δάφνη γράφει απολογητικό γράμμα στο Στρατή, μόνο που όταν πάει να του το αφήσει, τη βλέπει η Κική. Πως θα αντιδράσει η Κική;

Ο Στρατής επισκέπτεται το Βρανά. Θέλει βοήθεια για να δώσει στη Δάφνη ένα χρηματικό ποσό χωρίς ο ίδιος να φανεί.. άραγε ο δαιμόνιος Βρανάς θα συνδέσει τώρα τα κομμάτια του παζλ ανακαλύπτοντας ότι ο Στρατής έχει κλέψει το λαχνό και εκβιάζοντάς τον;

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σοκ! O Νίκος θα σκοτώσει την Μάρθα! Η υπόσχεση που τα αλλάζει όλα!

«Βόμβα» είναι οι σημερινές 4/10 εξελίξεις στην δραματική σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα». Ο Νίκος υπόσχεται πως θα σκοτώσει την Μάρθα.

Θα μάθει η Μαρίνα όλη την αλήθεια για το εξώγαμο του Μιχάλη;

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 15

Ο Φώτης αποκαλύπτει στην Κάτια πως έχει μια κόρη, όμως εκείνη φοβάται να τον πιστέψει. Η Μαρίνα μένει συνέχεια δίπλα στην Κάτια εμποδίζοντας άθελά της τα σχέδια της Μάρθας. Η Μάρθα αποφασίζει να την απομακρύνει με κάποιον τρόπο από το νοσοκομείο για να αφήσει ελεύθερο το πεδίο για τον Νίκο. Η Έλλη ψηφίζει τον Χατζή για πρόεδρο στην εταιρεία και έρχεται αντιμέτωπη με την οργή του Δημήτρη και του Κωστή. Η Ιωάννα πηγαίνει στο σπίτι της Μαρίνας αποφασισμένη να της πει όλη την αλήθεια για το μωρό της. Ο Νίκος παίρνει την Κάτια από το νοσοκομείο και υπόσχεται στην Μάρθα πως θα την σκοτώσει.

Πηγή: Youweekly.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αστέρια στην Άμμο: Η αποκάλυψη που θα κάνει έξαλλο τον Μάξιμο! Ραγδαίες εξελίξεις!

Απόπειρα αυτοκτονίας στην Elif!

Έλα στη θέση μου: Τι θα δούμε στο σημερινό (04/10) επεισόδιο;

Φτερωτός Θεός: Οι πιο δύσκολες στιγμές της Σανέμ! Ποιος την σώζει;

Τραγωδία στο Έρωτας Μετά: Η Άννα νεκρή! Εικόνες από την κηδεία της

Δείτε όλα τα τηλεοπτικά νέα στο Athensmagazine.gr