Τατιάνα Στεφανίδου: Δεν φαντάζεστε πώς αντέδρασε όταν της ανακοίνωσαν ότι "μετακομίζει" το Σαββατοκύριακο!

Απίστευτη αντίδραση!

Έτσι αντέδρασε η Τατιάνα Στεφανίδου όταν της ανακοίνωσαν ότι η εκπομπή της, μεταφέρεται το Σαββατοκύριακο. Το αποκάλυψε σε συνέντευξη της.

Expand player

Η παρουσιάστρια, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση. Η Τατιάνα Στεφανίδου, μίλησε με ειλικρίνεια γι’ αυτή την αλλαγή και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο.

«Ήταν σοκ και δέος. Επειδή είχε πάει πολύ καλά πέρυσι η εκπομπή, εμείς ήμασταν τύπου… εντάξει, πάει καλά, συνεχίζουμε… Όταν μου είπαν αρχικά ότι η εκπομπή θα σταματήσει, γιατί στην αρχή δεν είχαν σκεφτεί την πρόταση του σαββατοκύριακου να μου κάνουν, στην αρχή είπαν ότι θα σταματήσει η εκπομπή. Αρχικά, ήταν σοκ και δέος! Και ήταν σοκ και δέος για πολλούς λόγους. Ο πρώτος λόγος, που εγώ πάντα τρελαίνομαι, εγώ δένομαι πάρα πολύ με την ομάδα μου, με τους συνεργάτες μου, πολλοί από τους οποίους είναι χρόνια μαζί μου.

Μετά άρχισε ένα άγχος του τι θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι, που θα πάνε, που θα απορροφηθούν, τι θα τους πω, πώς θα τους πω, είχα όλα αυτά να διαχειριστώ. Και μετά ήρθε η πρόταση του σαββατοκύριακου, όπου θέλω να σου πω, επειδή είμαι ο κλασικός άνθρωπος που μετά το πρώτο σοκ, μετά αρχίζω και βλέπω πάντα το ποτήρι μισογεμάτο. Αυτό το κάνω σε όλα τα πράγματα της ζωής μου. Δεν γκρινιάζω ποτέ για τίποτα, εισπράττω τις γκρίνιες των άλλων και προσπαθώ να τις γυρίσω σε αισιοδοξία, γιατί έτσι είμαι εγώ.

Άρχισα μετά να το σκέφτομαι όχι απλά θετικά γιατί αυτό που κάνω τώρα μ’ αρέσει, άρχισα να λέω ότι θα είναι μια ευκαιρία να ανανεώσω το πρόγραμμά μου, το οποίο πρόγραμμα είχε γίνει πολύ βαρύ πέρυσι. Ότι θα ήταν μια ευκαιρία να κάνω καλύτερη τηλεόραση, δηλαδή να μπορώ να πηγαίνω στα θέματα, να κάνω κι εγώ γυρίσματα, να πηγαίνω σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Να κάνω, δηλαδή, καλύτερη ποιότητα τηλεόρασης, γιατί το καθημερινό δεν προλαβαίνεις να το δουλέψεις και πάρα πολύ», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Πάθαμε πλάκα: Δείτε το αυτοκίνητο του Ευαγγελάτου και της Στεφανίδου!

Το αυτοκίνητο που έχει με το Νίκο Ευαγγελάτο, η Τατιάνα Στεφανίδου είναι ανοιχτό από πάνω! Δείτε το σπάνιο βίντεο και... θα πάθετε πλάκα!

Αποτελεί μια από τις πιο πολυσυζητημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και όχι άδικα και ζει μια ζωή αξιοζήλευτη! Μετά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις βόλτες της και με το κάμπριο του Νίκου Ευαγγελάτου, το οποίο είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό! Στο σημείο δείτε την λαμπερή πρεμιέρα της παρουσιάστριας!

Σπάνια η Τατιάνα ανεβάζει στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή με τον σύζυγό της, όμως μια από αυτές τις σπάνιες φορές μας είχε δείξει το εντυπωσιακό τους αυτοκίνητο!

Δείτε το στο παρακάτω βίντεο:

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος: Δείτε το παλάτι τους στην Χαλκίδα!

Εκτός από την βίλα τους στην Κηφισιά, Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος διαθέτουν και ένα σπίτι -παλάτι- στην Χαλκίδα για τις αποδράσεις τους!

Συχνά η παρουσιάστρια μάλιστα ανεβάζει φωτογραφίες από το εξοχικό τους το οποίο είναι πέρα για πέρα εντυπωσιακό! Έτσι ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου, μικρή!

Δείτε τις στο Athensmagazine.gr:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τατιάνα Στεφανίδου: Η μαγευτική θέα που θα ζήλευαν και οι κάτοικοι της... Σαντορίνης!

Καταραμένη φτώχεια: Το σκάφος Στεφανίδου - Ευαγγελάτου που θα ζήλευε και η... Βασίλισσα Ελισάβετ!

Δείτε όλα τα τηλεοπτικά νέα στο Athensmagazine.gr