Θρίλερ στο πλατό: Κατέρρευσε ο Γιώργος Παπαδάκης (video)

Επικράτησε πανικός!

Σοκαρίστηκαν όλοι στο πλατό της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη. Εκεί που καθόταν ξαφνικά έπεσε από την καρέκλα του.

Expand player

Πως συνέβη όμως το περιστατικό που έκανε όλο το πάνελ να σηκωθεί να δει τι συνέβη;

Ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε να πάρει το τάμπλετ από την συμπαρουσιάστρια του με αποτέλεσμα έτσι όπως έγειρε προς τα δεξιά να χάσει την ισορροπία του να σηκωθεί το ένα μέρος της καρέκλα και να πέσει με μεγάλη δύναμη στο πάτωμα.

Οι συνεργάτες του και οι καλεσμένοι του τρόμαξαν, ενώ έπεσαν κατευθείαν διαφημίσεις.

Έπαθε "εγκεφαλικό" ο Γιώργος Παπαδάκης από τα χαρμόσυνα νέα!

Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που συνέβη με την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, Καλημέρα Ελλάδα!

Η αγάπη των τηλεθεατών δεν μετριέται με αριθμούς, όμως το νούμερο που άγγιξε η τηλεθέαση της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου στους άντρες ηλικίας 18 έως 24 ετών είναι αξιοσημείωτο.

Συγκεκριμένα, το 81% των τηλεθεατών επέλεξε την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, ποσοστό σημαντικό και μάλιστα σε μία τόσο ανταγωνιστική ζώνη. Διαβάστε με την ευκαιρία και το: Αποκλείεται: Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι ο Γιώργος Παπαδάκης

Γιώργος Παπαδάκης: Μιλά πρώτη φορά για το... διαζύγιό του!

Για την τηλεοπτική στέγη και το διαζύγιο μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης στην παρουσίαση προγράμματος του Ant1.

Συγκεκριμένα, τον ρόλο του… παρκαδόρου είχε ο Γιώργος Παπαδάκης, λίγο πριν ξεκινήσει η παρουσίαση του νέου προγράμματος του καναλιού. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε στις κάμερες και τόνισε πως θα συνεχίσει να εργάζεται για πολλά χρόνια ακόμα. Γιώργος Παπαδάκης: Στα δικαστήρια για το... παιδί του!

"Διαφωνίες πάντα υπάρχουν, για όνομα του θεού και της Παναγίας, αλλά ξεπερνιόντουσαν. Είμαι και κατά της άποψης και της αντίληψης της αλλαγής της τηλεοπτικής στέγης. Αν και έχω δύο γάμους, είμαι κατά του διαζυγίου.

Λένε κάποιοι …ως πότε ρε παιδί μου ο Παπαδάκης; Ας δώσει τόπο και σε κανέναν νέο άνθρωπο. Θα τους απογοητεύσω… Είμαι πολύ νέος ακόμα", είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Γιώργος Παπαδάκης: Αυτό ήταν το "κορίτσι" του στον ANT1!

Ήταν κάποτε το "κορίτσι" του Γιώργου Παπαδάκη στον ANT1.

O λόγος για την Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία την εποχή του "Καλημέρα Ελλάδα" ήταν ανάμεσα σε δυο άντρες. Το πρωί με τον Γιώργο Παπαδάκη, που ήταν το... κορίτσι του, το βράδυ με τον Τέρενς Κουίκ! Γιώργος Παπαδάκης: Στα δικαστήρια για το... παιδί του!

Την κέρδισε σαφέστατα ο δεύτερος και αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησε από την εκπομπή. Συνέχισε βέβαια στα δελτία ειδήσεων του καναλιού με το αλησμόνητο κοντό καρέ στα μαλλιά της, που έγινε σήμα κατατεθέν εκείνης της εποχής.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αγνώριστη: Πως είναι σήμερα η "πρώην" γυναίκα του Γιώργου Παπαδάκη!

Δείτε όλα τα τηλεοπτικά νέα στο Athensmagazine.gr