Τηλεθέαση 8/9: Θα τρίβετε τα μάτια σας μόλις δείτε ποιο πρόγραμμα σάρωσε!

Ποια είναι τα ποσοστά τηλεθέασης;

Ποιο πρόγραμμα σάρωσε με τα χθεσινά 8/9 νούμερα στην τηλεθέαση; Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά των προγραμμάτων. Δείτε και τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης!

Expand player

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα το Athensmagazine.gr, θα σας δώσει αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέαση της χθεσινής ημέρας, με τους νικητές και τους χαμένους της τηλεόρασης.


Αυτή είναι η ελληνική σειρά που έκανε 80% τηλεθέαση! Όταν ξεκινούσε οι δρόμοι ερήμωναν!

Νωρίς το πρωί

ΣΚΑΙ: Καλημέρα 20,6
ΑΝΤ1: Οι Μεν και οι Δεν 17,1
ΑΝΤ1: Της Ελλάδος τα παιδιά 18,5

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 8,3
ΣΚΑΙ: Η κόρη μου (Ε) 3,5
OPEN: Εταιρία θαυμάτων 3,8
ΑLPHA: Πες τα Χρυσόστομε 11

Απογευματινή ζώνη

AΝΤ1: Οργή 9,5

ALPHA: Οικογενειακές ιστορίες (Ε) 9,5
ALPHA: To σόι σου 13,1
OPEN: Ο κατάσκοπος της διπλανής πόρτας 5,4
ΣΚΑΙ: Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες 8,9

Prime time

ΑNT1: Ο καλός ο κακός και ο διάσημος 10,8
ΣΚΑΪ: 8 Λέξεις 18
OPEN: Euro 2020, Ελλάδα - Λιχτενστάιν 15,5
STAR: GNTM 25,7
Alpha: The bachelor 7,8

Πηγή: youweekly.gr

Πέτα τη φριτέζα: Τότε είναι η μεγάλη πρεμιέρα της αγαπημένης σειράς!

Γνωρίζετε πότε είναι η μεγάλη πρεμιέρα της αγαπημένης σειράς "Πέτα τη φριτέζα"; Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας δώσει όλες τις εξελίξεις που έρχονται στη σειρά!

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις ανατροπές που έρχονται!

Το «Ροκανίδι Club» ανοίγει υπό τη νέα διεύθυνση του Μένιου Λεπίδα (Κυριάκος Σαλής) και τις επικοινωνιακές δεξιότητες του Μαμαμαντού Οβουβουέ (Στέφανος Μουαγκιέ), με εγκαίνια που θα γράψουν ιστορία. Η παλιά «Φριτέζα» θα «αναστηθεί» από τον τελευταίο άνθρωπο που θα περίμενε κανείς.

Με την ευκαιρία διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr: Ηθοποιός από το "Πέτα την Φριτέζα" στις "Οικογενειακές Ιστορίες" 4 χρόνια πριν! Κυριολεκτικά αγνώριστος

Ο Κίμωνας, γυρίζοντας από τη Φλωρεντία, θα βρει στο Φτασμένο μία πολύ διαφορετική Μαριέττα και μία ακόμα πιο διαφορετική Φωτεινή. Θα... κάτσει κάπου η μπίλια αυτή τη φορά ή θα βρεθεί κάποιο άλλη που θα του αλλάξει ρότα;

Κίμωνας και Ανδρέας


Στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, ο Κίμωνας έχει αποκαλύψει το μυστικό του στον Ανδρέα, αλλά το φθινόπωρο βρίσκει πατέρα και γιο σε διαφορετικές χώρες. Ο σεφ Ορλόφ βρίσκεται στη Φλωρεντία, όπου βλέπει την καριέρα του οι την περιουσία του να κατακερματίζονται, και ο Ανδρέας φυγαδεύεται στο Φτασμένο, το οποίο βρίσκεται υπό... ρωσική κατοχή εν αγνοία του, πουλημένο. Ο Κίμωνας χάνει τα πάντα, βοήθεια του Ανδρέα φυγαδεύεται στο Φτασμένο για να συνέλθει.

Ήρθε η ώρα να συμφιλιωθούν πατέρας και γιος; Θα κάνει το απόλυτο restart ο Κίμωνας και θα αποδεχτεί επιτέλους το επώνυμο Μπασκιάς; Θα αγκαλιάσει τη νέα του οικογένεια; Θα καταφέρει να ξαναγίνει ο μεγάλος σεφ δίπλα στον εντελώς ασύμβατο χαρακτήρα που ακούει στο όνομα Ανδρέας Μπασκιάς; Επίσης είδατε την πρεμιέρα της εβδομάδας;

Σύντομα, όλοι οι κάτοικοι του χωριού θα κληθούν να διώξουν τον κοινό εχθρό. Θα καταφέρουν να ενωθούν και να λειτουργήσουν ομαδικά διώχνοντας τον «κατακτητή»;

Πότε ξεκινούν τα νέα επεισόδια;

Το Πέτα τη Φριτέζα είναι μια σειρά που έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και δεν είναι τυχαίο πως ακόμα και οι επαναλήψεις του το καλοκαίρι σημείωσαν αξιοθαύμαστα ποσοστά τηλεθέασης! Όσο για τα νέα επεισόδια; Η αγαπημένη μας φριτέζα έρχεται να αλλάξει τα βράδια μας, κάνοντας πρεμιέρα την Δευτέρα 23/09 στις 21:45 στον ΑΝΤ1!

Δείτε το πρώτο trailer:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέτα τη φριτέζα: Η Φάλον νιώθει τα συμπτώματα της μητρότητας και αρχίζει να ψάχνεται!

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δείτε στα πρώτα επεισόδια;

ALPHA: Έβαλαν αγαπημένη σειρά 13 ετών! Μόλις είδαν τα νούμερα έμειναν άφωνοι!

Δείτε όλα τα τηλεοπτικά νέα στο Athensmagazine.gr