Κράτα μου το χέρι: H Τζανσού εγκαταλείπει το σπίτι με θυμό!

Συγκλονιστικές εξελίξεις!

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην σειρά «Κράτα μου το χέρι» στον Alpha. H Τζανσού εγκαταλείπει το σπίτι με θυμό!

Expand player

Τι συμβαίνει μετά την κρίσιμη δίκη;

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 49
Ο Καντίρ κρατά κρυφή τη σχέση του με τη Μελίς, ενώ έχει αρχίσει να δένεται περισσότερο μαζί της. Η Σουμρού περιμένει το αντάλλαγμα της σοβαρής πρότασης που έχει κάνει στην Αζρά. Παράλληλα, η συνάντηση της Τζανσού με τον πατέρα της γίνεται αιτία για μια μεγάλη ένταση στη σχέση της με τη μητέρα της. Ως αποτέλεσμα, η Τζανσού εγκαταλείπει το σπίτι με θυμό.

Φτερωτός Θεός: Καταιγιστικές εξελίξεις - Η Λεϊλά βγαίνει με τον Εμρέ αλλά...

Οι εξελίξεις σήμερα στον «Φτερωτό Θεό» στον ΣΚΑΙ είναι καταιγιστικές. Η Λεϊλά βγαίνει με τον Εμρέ όμως... θα γίνει κάτι περίεργο. Θυμάστε τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο;

Τι θα δούμε απόψε;


Επεισόδιο 44
Η Λεϊλά βγαίνει επιτέλους για φαγητό με τον Εμρέ, όμως στο εστιατόριο γίνεται μάρτυρας μιας ύποπτης συναλλαγής. Ξαφνικά ο Εμρέ της εμπιστεύεται ένα μεγάλο επιχειρηματικό μυστικό που την κάνει να νιώθει ιδιαίτερα άβολα. Η Σανέμ νιώθει για πρώτη φορά ζήλεια απέναντι στα όμορφα κορίτσια που περιτριγυρίζουν τον Τζαν, παρ’ όλο που πρόκειται απλώς για τα μοντέλα που θα παίξουν στη διαφήμισή της. Έτσι, σαμποτάρει την εμφάνιση των κοριτσιών και πείθει το συνεργείο ότι στο διαφημιστικό πρέπει να πρωταγωνιστήσουν απλές κοπέλες, όπως η Σανέμ και η Αϊχάν!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Γυναίκα χωρίς όνομα - Αποκλειστικό: Δείτε πρώτο επεισόδιο της σεζόν με φωτογραφίες!

Κράτα μου το χέρι: Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;(2-6/9!)

 Δείτε όλα τα τηλεοπτικά νέα στο Athensmagazine.gr