Κράτα μου το χέρι: Η Αζρά βρίσκει το "λιμάνι" της μέσα στην καταιγίδα!

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο!

Τρομερό το σημερινό (4/7) επεισόδιο της σειράς του AlphaTV «Κράτα μου το χέρι»! Το "λιμάνι" που βρίσκει η Αζρά έχει την πιο σφοδρή καταιγίδα!

Expand player

Μια ζωή γεμάτη υποσχέσεις. Μια ξαφνική ανατροπή και όλα… χάνονται. Η νεαρή Αζρά πρέπει να σταθεί στα πόδια της. Ο δρόμος που έχει μπροστά της είναι μακρύς και δύσκολος. Δεν θα είναι όμως εύκολο να τον διανύσει μόνη της…

Πέμπτη 4 Ιουλίου – Επεισόδιο 5

Η σειρά των γεγονότων που βιώνει η Αζρά για να μπορεί να βλέπει τον Μερτ, γίνεται η αιτία να διασταυρωθούν ακόμα περισσότερο οι ζωές της ίδιας και του Τζενκ.

Όμως, απέναντι σε όλα αυτά που συμβαίνουν, η Αζρά κατηγορεί για όλα τον Τζενκ. Τελικά, η Γκιονούλ θα είναι το μόνο «λιμάνι» στο οποίο βρίσκει καταφύγιο η Αζρά. Αλλά και σε αυτό το «λιμάνι», βρίσκεται μέσα στην πιο σφοδρή καταιγίδα.

Να σας θυμίσουμε και τις εξελίξεις μια καινούριας αγαπημένης σας σειρά Η Οργή! 'Όταν η Κάτια πέφτει από τις σκάλες!

Η κόρη μου: Τα βρόμικα παιχνίδια που δεν πρέπει να μάθει η Οϊκιού!

Εξελίξεις φωτιά στο σημερινό επεισόδιο της νέας σειράς του ΣΚΑΪ «Η κόρη μου»! Τα βρόμικα παιχνίδια που δεν πρέπει να μάθει η Οϊκιού! Δείτε όμως και τι αποκάλυψε η Ασού στον Ντεμίρ...

Επεισόδιο 24

Ο Ντεμίρ ακόμα αναρωτιέται για τον πραγματικό λόγο που η Ασού δεν αφήνει ήσυχη την κόρη του, όμως η απάντηση θα έρθει μόνη της στα χέρια του από την πιο απροσδόκητη πηγή.

Η Οϊκιού δεν πρέπει να μάθει τίποτα για όλα αυτά τα βρόμικα παιχνίδια των μεγάλων, ιδιαίτερα τώρα που τα συμπτώματα της ασθένειάς της γίνονται όλο και πιο εμφανή.

Η κόρη μου: Ο Ντεμίρ είναι γεμάτος υποψίες!

Εξελίξεις φωτιά στο σημερινό επεισόδιο της νέας σειράς του ΣΚΑΪ «Η κόρη μου»! Ο Ντεμίρ έχει γεμίσει από υποψίες για το ξαφνικό ενδιαφέρον της Ασού! Δείτε όμως και τις ραγδαίες εξελίξεις, η Ασού απειλεί να αλλάξει για πάντα τις ζωές όλων!

Επεισόδιο 23

Ο Ντεμίρ είναι γεμάτος υποψίες για το ξαφνικό ενδιαφέρον της Ασού για την κόρη της, που εγκατέλειψε αμέσως μετά τη γέννησή της. Μαζί με τον Ουγούρ προσπαθούν απεγνωσμένα να μάθουν ποια είναι τα πραγματικά κίνητρά της.
Στο μεταξύ, όσο κι αν δεν το θέλει, πρέπει να επιτρέψει στην Ασού να συνεχίσει να βλέπει την Οϊκιού, προκειμένου να αποφύγει χειρότερες συνέπειες. Δείτε το σημερινό πρόγραμμα της τηλεόρασης!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Elif: Καταιγιστικές εξελίξεις! Ο Κοράι δεν τα παρατάει!

Η Οργή: Η Έλσα λιποθυμάει πάνω σε έναν έντονο καυγά!

Δείτε όλα τα τηλεοπτικά νέα στο Athensmagazine.gr!