Κατέρρευσε η Μαρία Μπακοδήμου: Τραγικές ώρες!

Θλίψη!

Η Μαρία Μπακοδήμου μέσα από το σπίτι του Power of Love αποχαιρέτησε βουρκωμένη και με τρεμάμενη φωνή τον Πάνο Ζάρλα!

Expand player

Τα επεισόδια του Power of Love γυρίζονται μέρες πριν και γι΄ αυτό δεν είχε υπάρξει κάποια αναφορά μέσα στο σπίτι για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα.

Η Μαρία Μπακοδήμου, μέσω της κάμερας, αποχαιρετά τον νικητή του Power of Love με ένα συγκινητικό βίντεο και φανερά συγκλονισμένη από τον χαμό του Ζάρλα.

Αναλυτικά η βουρκωμένη παρουσιάστρια αναφέρει: «Ήρθα εδώ για να αποχαιρετήσω έναν άνθρωπο που αγαπήσαμε. Τα γυρίσματά μας γίνονται μέρες πριν, σήμερα είναι η επόμενη μέρα του χαμού του Πάνου Ζάρλα. Τον Πάνο τον αγαπήσαμε μέσα από αυτό το σπίτι που ήταν ο δήμαρχός του, τον ζήσαμε μισό χρόνο. Μας έδωσε το φως του, την καλή του ενέργεια, την καλοσύνη του… Είναι ένα παιδί που αγαπήσαμε και μας συγκλόνισε όλους ο χαμός του, όταν το μάθαμε χθες. Όλοι οι άνθρωποι που δούλεψαν μαζί του στο Power of Love, όλοι οι φίλοι του, όλοι οι συνεργάτες έχουμε να του πούμε ένα μεγάλο αντίο. Δεν ξέρω αν μπορούμε να πούμε κάτι στην οικογένειά του, αν φτάνουν τα θερμά συλλυπητήρια για τη μάνα του και για όλους όσοι τον αγάπησαν. Αντίο Πάνο!».

Μαρία Μπακοδήμου: Στην αγκαλιά παίκτη του Power Of Love!

Το Power of Love φτάνει στο τέλος του και οι εντάσεις είναι περισσότερες από ποτέ! Στο επεισόδιο της Τετάρτης, πρώτο από την μέρα που σκοτώθηκε ο Πάνος Ζάρλας, ήταν φορτισμένο!

Κι άλλο την ένταση ωστόσο ανέβασε ο χωρισμός του Παύλου με την Χριστίνα και οι αποκαλύψεις περί απιστίας της τελευταίας με παίκτη από το ρουμάνικο ριάλιτι!

Η Μαρία Μπακοδήμου λύγισε και έπεσε αμέσως στην αγκαλιά του Παύλου Παπαδόπουλου, καταλαβαίνωντας την πίκρα που πέρασε ο παίκτης από τις αποκαλύψεις!

Δείτε φωτογραφία καθώς και ολόκληρο το χθεσινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ψυχολογική κατάρρευση για την Μαρία Μπακοδήμου: Όλη η αλήθεια για την κατάστασή της!

Power of love: Έξαλλη η Μπακοδήμου! Τι συνέβη;

Δείτε όλα τα Lifestyle θέματα στο Athensmagazine.gr!