Γυναίκα χωρίς όνομα: Σοκαριστικές εξελίξεις (29-5) - Η Λίλιαν επιστρέφει!

Τι θα δούμε απόψε;

Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε σήμερα 30/5 στο Γυναίκα χωρίς όνομα του ΑΝΤ1! Η Λίλιαν επιστρέφει για να βοηθήσει τον Σταύρο!
Η Μαρίνα, ευτυχισμένη από την παρουσία της Μελίτης στη ζωή της, κάνει όνειρα για το μέλλον.
Το ατύχημα του Σταύρου ανακόπτει την φυγή της Λίλιαν με τα παιδιά, η οποία επιστρέφει για να τον βοηθήσει με τον τραυματισμό του.

Expand player

Εντωμεταξύ, ο Άρης δεν απαντάει στις κλήσεις της Έλλης κι εκείνη, με την προτροπή της Αλίκης, πηγαίνει να τον βρει με σκοπό να του ομολογήσει τον έρωτά της.
Ταυτόχρονα, η Μάρθα πιέζει τον Φώτη να απομακρυνθεί από την Κάτια κι εκείνος αρνείται, λέγοντάς της ότι θέλει να διακόψει τις σχέσεις μαζί της.

Την ίδια στιγμή, η Ρία ανακοινώνει στη Σοφία και στον Γιώργο ότι σχεδιάζει να μετακομίσει μόνιμα στον Καναδά. Γνωρίζετε το σατανικό σχέδιο της Λίλιαν;

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Λίλιαν παίρνει τα παιδιά και φεύγει από το σπίτι! Ραγδαίες εξελίξεις!

Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε σήμερα 29/5 στο Γυναίκα χωρίς όνομα του ΑΝΤ1! Η Ρένια ζητάει από τον Σταύρο να χωρίσουν!

Η Μαρίνα, ευτυχισμένη από την παρουσία της Μελίτης στη ζωή της, κάνει όνειρα για το μέλλον.

Αντίθετα, η Λίλιαν έχει αρχίσει να ασφυκτιά και να φοβάται πως αυτή η σχέση την απομακρύνει από το παιδί της κάθε μέρα και περισσότερο.

Η Μελίτη, γοητευμένη με την Μαρίνα, ζητά να περνά όλο και περισσότερο χρόνο μαζί της. Η Σοφία αναλαμβάνει την κλοπή του μπλοκ επιταγών του Δημήτρη, ώστε να γλυτώσει την Ρία. Η αντίδραση του Δημήτρη, ωστόσο, θα την εκπλήξει.

Η Μελίτη συνεχίζει επίμονα να ζητά καθημερινά την Μαρίνα. Η Λίλιαν φτάνει στα όριά της και παρορμητικά, παίρνει τα παιδιά και φεύγει απ’ το σπίτι, ξεγελώντας και τον Σταύρο. Γνωρίζετε το σατανικό σχέδιο της Λίλιαν;

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Ρένια ζητάει από τον Σταύρο να χωρίσουν!

Συγκλονιστικές εξελίξεις έχουμε σήμερα 28/5 στο Γυναίκα χωρίς όνομα του ΑΝΤ1! Η Ρένια ζητάει από τον Σταύρο να χωρίσουν!

Η Κάτια προσποιείται ότι δέχεται να βοηθήσει την Λίλιαν να φύγει με τα παιδιά στο εξωτερικό, για να μην κάνει μόνη της κάποια κίνηση. Ταυτόχρονα ενημερώνει τον Φώτη για τις προθέσεις της. Η Ρένα ζητάει από τον Σταύρο να χωρίσουν.

Ο Σταύρος αντιδρά άσχημα, αφού πιστεύει πως η Ρένα και ο Αντρέας του έπαιξαν παιχνίδι, για να υποστηρίξει την Μαρίνα στο θέμα της Μελίτης. Η Μάρθα, τώρα που ο Αντρέας είναι πάλι με τη Ρένα, βλέπει την Κάτια σαν απειλή για την σχέση της με τον Φώτη.

Η Λίλιαν έμμεσα προσπαθεί να απομακρύνει την Μελίτη από την Μαρίνα, κάνοντάς την να πιστέψει πως η Μαρίνα την άφησε όταν ήταν μωρό, ενώ στην Μαρίνα δείχνει πως έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι η Μελίτη δένεται με την Μαρίνα.

Η Ρία συνεχίζει το σχέδιό της να εκδικηθεί τον Δημήτρη και του λέει πως επιτέλους μπορούν να βλέπονται άνετα, αφού η Σοφία αποδέχτηκε την σχέση τους. Η Έλλη έρχεται σε σύγκρουση με τον Δημήτρη που προσβάλλει τον Άρη, θεωρώντας τον προικοθήρα.

Πηγή: Youweekly.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Γυναίκα χωρίς όνομα: Απίστευτες εξελίξεις! Τι θα συμβεί με την Κάτια;

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια καταρρέει ψυχολογικά! - Συγκλονιστικές εξελίξεις!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά νέα στο Athensmagazine.gr