Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια απειλεί και η αλήθεια θα την σοκάρει!

Τι θα δούμε σήμερα;

Συγκλονιστικές εξελίξεις σήμερα (15/5) στο Γυναίκα χωρίς όνομα του ΑΝΤ1!Η Κάτια απειλεί και η αλήθεια θα την σοκάρει!

Expand player

Τι θα δούμε σήμερα;

Γυναίκα χωρίς όνομα - Επεισόδιο 156

Η Μαρίνα είναι χαρούμενη με τη συνάντησή της με τη μικρή Μελίτη. Το κοριτσάκι είναι τρυφερό μαζί της και η Μαρίνα ευτυχισμένη. Η Κάτια, συντετριμμένη με την πληροφορία του Φώτη ότι η Μαρίνα είναι η κόρη τους, του επιτίθεται, αρνούμενη να αντιμετωπίσει μια τέτοια σκληρή αλήθεια, ενώ βασανίζεται από φόβο και ενοχές. Ο Φώτης απ΄ την άλλη, τα βάζει με τον εαυτό του που στάθηκε τόσο επιπόλαιος στο παρελθόν κι έχασε την Μαρίνα απ’ τη ζωή του.

Η Λίλιαν αρχίζει να μετανιώνει για την καλή της πρόθεση απέναντι στην Μαρίνα. Η χαρά της Μελίτης την τρομάζει. Ο Μιχάλης, ερωτευμένος όσο ποτέ, κάνει ξανά πρόταση γάμου στην Μαρίνα. Η χαρά της Έλλης για τη νίκη της στους αγώνες επισκιάζεται από μια απρόσμενη απόφαση του Άρη.

Παράλληλα, ο Δημήτρης λυγίζει όταν μαθαίνει τη γέννηση του γιου του και επισκέπτεται την Σοφία στο μαιευτήριο. Η Κάτια απειλεί καθαρά την Διευθύντρια του ιδρύματος, προκειμένου να την πείσει να της μιλήσει για την κόρη της. Η επιβεβαίωση της αλήθειας θα την συγκλονίσει.Διαβάστε αναλυτικά τις εξελίξεις της εβδομάδας!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ο Φώτης λέει στην Κάτια πως η κόρη τους είναι η Μαρίνα!

Εξέλιξη αποκάλυψη σήμερα στο Γυναίκα χωρίς όνομα του ΑΝΤ1 σήμερα 14/5! Ο Φώτης λέει στην Κάτια πως η κόρη τους είναι η Μαρίνα!

Γυναίκα χωρίς όνομα - Επεισόδιο 155

Η Κάτια αποφασίζει να μάθει αν είναι αλήθεια αυτά που της είπε ο Φώτης και έρχεται σε επαφή με τη διευθύντρια του Ιδρύματος που είχε αφήσει την Mαρίνα. Από την συμπεριφορά της καταλαβαίνει πως κάτι ξέρει και δεν το λέει. Ο Μιχάλης ζητάει από τον Δημήτρη να μην κάνει κάτι τώρα που γεννήθηκε το παιδί του. Ο Δημήτρης φορτισμένος δείχνει να μην ξέρει τι να κάνει. Ο Φώτης προσπαθεί να κρύψει το τσίτωμά του απέναντι στην Μάρθα που εξακολουθεί να του κρύβει πως η Μαρίνα είναι κόρη του. Ο Φώτης αποκαλύπτει στην Κάτια πως η κόρη τους είναι η Μαρίνα, την ίδια ώρα που η Μαρίνα ετοιμάζεται να δει για πρώτη φορά την Μελίτη… Διαβάστε αναλυτικά τις εξελίξεις της εβδομάδας...

Πηγή: youweekly.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Γυναίκα χωρίς όνομα: Συγκλονιστικές οι εξελίξεις - To κοινό μέτωπο Κάτιας-Έλλης!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ο πληρωμένος δολοφόνος ψάχνει την ευκαιρία για να σκοτώσει τη Μαρίνα!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά νέα στο Athensmagazine.gr