«Νιώθω ότι έχω την κατάρα... » Σοκ για την Αννίτα Πάνια!

Σάλος στην Αννίτα Πάνια!

Η Αννίτα Πάνια είναι από τις πιο εκκεντρικές και ακομπλεξάριστες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης που δεν φοβάται να τσαλακωθεί και το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια!

Expand player

Αναμφισβήτητα είναι από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που σε κάθε τους εμφάνιση καταφέρνουν να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους, αφού κάθε τους κίνηση και κάθε τους δήλωση δεν μένει ασχολίαστη!

Παράλληλα, η Αννίτα Πάνια είναι και από τα πρόσωπα που είτε θα αγαπούν μέχρι λατρείας οι τηλεθέατές ή θα είναι φανατικοί haters με τα κακεντρεχή και πικρόχολα σχόλια τους να δίνουν και να παίρνουν!

Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν φαίνεται να δίνει και πολύ βάση στα όσα λέγονται τόσο για την ίδια και την προσωπική της ζωή, όσο και για τις τηλεοπτικές της επιλογές, γεγονός που δείχνει ότι η Αννίτα Πάνια είναι από τα πλέον ακομπλεξάριστα πρόσωπα της ελληνικής showbiz!

Η ίδια όλα αυτά τα χρόνια επιλέγει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και σε καμία περίπτωση δεν προκαλεί και δεν υπακούει στους... άτυπους κανόνες της showbiz που θέλει τα τηλεοπτικά πρόσωπα να απασχολούν περισσότερο με τα... αισθηματικά παρά με τα επαγγελματικά τους!

Αυτό που κάνει την Αννίτα Πάνια να ξεχωρίζει είναι το εκρηκτικό της ταπεραμέντο, το ίδιαίτερο στυλ της και το «λαικό» παιδί που συνεχίζει να παραμένει!

Πέρα όμως από την ίδια παρουσιάστρια και οι καλεμένοι που φιλοξενεί κατά καιρούς στις εκπομπές της είναι εξίσου εκκεντρικοί και καταφέρνουν να συγκεντρώσουν όλα τα βλέμματα πάνω τους και να γίνουν σε χρόνο ρεκόρ... viral τόσο με τις τραγικές, όσο και με τις απίστευτες ιστορίες τους και τα βιώματά τους!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Παράλληλα, διαβάστε την απίστευτη δίαιτα της παρουσιάστριας, με την οποία έχασε 8 κιλά σε ένα μήνα!

Έγκυος η Αννίτα Πάνια; Αυτός είναι ο λόγος του δεύτερου γάμου!

Σαν κεραυνός έπεσε πριν λίγες ημέρες η είδηση πως η Αννίτα Πάνια ετοιμάζεται να παντρευτεί για δεύτερη φορά, μετά τον χωρισμό της από τον Νίκο Καρβέλα!

Την αποκάλυψη έκανε γνωστό περιοδικό και εμείς από την πρώτη στιγμή σας αποκαλύψαμε πως δεν ισχύει η είδηση καθώς η Αννίτα Πάνια είχε δηλώσει στο παρελθόν πως είναι κατά του γάμου και μάλιστα πως δεν "καιγόταν" να παντρευτεί με τον Νίκο Καρβέλα!

Αυτή η δήλωση της φούντωσε και σενάρια που την θέλουν πιθανόν να είναι έγκυος για δεύτερη φορά, από τον σύντροφό της Νίκο Σαμοΐλη! Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η φήμη αυτή και γι αυτό βγήκε και το σενάριο που εμφανίζει γάμο στο προσκήνιο!

Ωστόσο εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr σας ξεκαθαρίζουμε πως ούτε εγκυμοσύνη "παίζει" αλλά ούτε και "στεφάνι"! Το ζευγάρι είναι απόλυτα ευτυχισμένο και θέλει να συνεχίζει να ζει μαζί αγαπημένο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Έμεινε κάγκελο η Αννίτα Πάνια: Δικός της άνθρωπος σε ροζ κύκλωμα!

Μεγάλη μάχη με την κατάθλιψη για την Αννίτα Πάνια!

Δείτε όλα τα τηλεοπτικά θέματα στο Athensmagazine.gr!