Σάσα Σταμάτη: Απίστευτη αποκάλυψη για την παρουσιάστρια! - Σε ποιο κανάλι θα την δούμε;

Το κανάλι και η νέα εκπομπή του αναλαμβάνει!

Μια αποκάλυψη - βόμβα έγινε στην εκπομπή «Φωλιά των κούκου» σήμερα το πρωί για την Σάσα Σταμάτη και την νέα εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάσει. Σε ποιο κανάλι θα την δούμε;

Expand player

Συγκεκριμένα, την επόμενη σεζόν θα παρουσιάσει ένα νέο κόνσεπτ στον ΣΚΑΪ.

Η Σάσα το μαθαίνει από εμάς, κυριολεκτώ. Με τα όχι χτίζονται καριέρες και με το μεγάλο όχι που είπε πριν από ενάμιση μήνα στο Open για τη συνεργασία με τον Πέτρο Κωστόπουλο, συν το ωραίο στυλάκι που έχει, αρέσουν και τα δύο πάρα πολύ στον ΣΚΑΪ.

Ο ΣΚΑΪ ταξίδεψε εκτός Ελλάδος, βρήκε project και το φέρνει στην Ελλάδα και από το φθινόπωρο η Σάσα Σταμάτη θα είναι αυτή που θα το παρουσιάσει. Από το κανάλι μου είπαν ότι αυτό θα είναι ό,τι πρέπει για μια διαφορετική Σάσα που θέλουν. Όχι συνεντεύξεις, όχι σχόλιο γκόσιπ, είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

Είναι μια εβδομαδιαία εκπομπή που θα έχει lifestyle, παιχνίδια αλλά όχι ελληνικό γκόσιπ. Κρατούν από τη Σάσα το μπρίο και τον αυθορμητισμό και θα το στηρίξουν πάνω της», είπαν στην εκπομπή.

Μάλιστα, στην εκπομπή αποκάλυψαν πως της είχε γίνει πρόταση από τον Πέτρο Κωστόπουλο, την οποία και αρνήθηκε.

Πηγή: youweekly.gr

Σάσα Σταμάτη: Βόλτα στη Γλυφάδα!

Μετά το κόψιμο της εκπομπής της, η Σάσα Σταμάτη απολαμβάνει χαλαρές στιγμές, σχεδιάζοντας το επόμενο επαγγελματικό βήμα της.

Μπορεί μετά το τέλος από τον ΣΚΑΙ να μην την έχουμε δει σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο θέλει να ηρεμήσει και να βρει χρόνο για τον εαυτό της
Σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την παρουσιάστρια σε βόλτα της στο κέντρο της Γλυφάδας.

Η Σάσα Σταμάτη, επέλεξε ένα sporty casual look! Φόρεσε jean σκούρο παντελόνι, το οποίο συνδύασε με μαύρο t-shirt, μαύρα sneakers και αθλητικό τύπου boyfriend jacket.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

«Στεναχωρήθηκα πολύ για την Σάσα Σταμάτη»! - Πρώην συνεργάτης της μιλάει για το κόψιμο της εκπομπής της!

Η πικρή εκδίκηση της Σάσας Σταμάτη στον ΣΚΑΙ! Η πρόταση που της έγινε και η μεγάλη... χυλόπιτα!

Σάσα Σταμάτη: Δεν φαντάζεστε από που είναι η καταγωγή της!

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!