Μαύρα γενέθλια για την Τατιάνα Στεφανίδου!

Τι συνέβη;

Τα 49 της χρόνια κλείνει σήμερα η Τατιάνα Στεφανίδου, όπως σας είχαμε αποκαλύψει από χτες, με την παρουσιάστρια ωστόσο να μην περνάει και την καλύτερη φάση της καριέρας της!

Expand player

Ο λόγος φυσικά και είναι η τηλεθέαση και η καθημερινή μάχη που δίνει η Τατιάνα Στεφανίδου με ισχυρά προγράμματα που έχει απέναντί της!

Μια από τις εκπομπές που συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις είναι και το «Μαζί σου», το οποίο προσπαθεί να «επιβιώσει» στην πολύ απαιτητική μεσημεριανή ζώνη, απέναντι σε εξίσου δυνατά ονόματα που έχουν «απέναντι» οι ανταγωνιστές του ΣΚΑΪ. Η Τατιάνα Στεφανίδου κατάφερε μετά βίας την Δευτέρα (15/4) να σημειώσει διψήφια νούμερα τηλεθέασης και με μέσο όρο 10,9 % βρέθηκε στην τελευταία θέση. Σε ίδια φάση κυμάνθηκαν τα νούμερα και την Τρίτη!

Ταυτόχρονα απέναντί της η Ζήνα Κουτσελίνη και το Star κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στην τηλεθέαση της μεσημεριανής ζώνης, συγκεντρώνοντας 20,9% έναντι 19,9% που συγκέντρωσε το «Ρουκ Ζουκ» στον ΑΝΤ1 με την Ζέτα Μακρυπούλια. Ενώ ο στενός φίλος της τελευταίας Νίκος Μουτσινάς, κατάφερε να σώσει την παρτίδα για το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, με το 18,1% που συγκέντρωσε το «Για την παρέα», που είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό... για τα δεδομένα του Open.

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης της Δευτέρας:

Μαύρα γενέθλια για την Τατιάνα Στεφανίδου!
ALPHA: Ελένη Μενεγάκη, ΕΛΕΝΗ 16,1
Star: Ζήνα Κουτσελίνη, Αλήθειες με την Ζήνα 20,6
ΣΚΑΙ: Τατιάνα Στεφανίδου Μαζί σου 10,9
ΑNT1: Μακρυπούλια Ρουκ ζουκ 19,9
STAR: Βίκυ Καγιά, Shopping Star 18,4
ΣΚΑΙ: Μαρία Μπακοδήμου, Power of love, 12,4
Open: Νίκος Μουτσινάς, Για την παρέα 18,1

"Τι τραβάτε για την ...": Ξεφτίλισαν την Τατιάνα Στεφανίδου για το ταξίδι της στο Παρίσι!

Η επιλογή της Τατιάνας Στεφανίδου να περάσει ένα ήρεμο τριήμερο στο Παρίσι δεν άρεσε σε πολλούς και όπως ήταν λογικό τα σχόλια στο Instagram έπεσαν βροχή!

Η παρουσιάστρια βρέθηκε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, μαζί με την οικογένειά της, για να περάσει ένα ήρεμο τριήμερο αλλά η επιλογή της να προβάλλει ακόμα και εκεί εταιρείες ενδυμάτων και παπουτσιών με τις οποίες συνεργάζεται προκάλεσε την οργή πολλών στο Instagram!

Το Athensmagazine.gr συγκέντρωσε μερικά σχόλια που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Δείτε και την φωτογραφία που έγινε η πέτρα του σκανδάλου:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θρίλερ μεσοπέλαγα για Στεφανίδου - Ευαγγελάτο: Χάλασε το σκάφος τους και έμειναν στην μέσα του πουθενά μέσα σε κακοκαιρία!

Ευαγγελάτος - Στεφανίδου: Η "παράνομη" σχέση, το τρίτο πρόσωπο και το σκληρό διαζύγιο!

Τατιάνα Στεφανίδου: Ο... χωρισμός από τον Νίκο Ευαγγελάτο και η νέα σελίδα στην ζωή της!

Για περισσότερα gossip θέματα του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!