Φαίη Σκορδά: Ποια ατάκα κατάφερε να την εξοργίσει την ώρα της εκπομπής της; (Video)

Έγινε έξαλλη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Έξαλλη έγινε η Φαίη Σκορδά η αγαπημένη παρουσιάστρια του ANT1! Ποιος ήταν εκείνος από το πάνελ της που την έφερε εκτός εαυτού;

Expand player

Η Φαίη Σκορδά έγινε έξαλλη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, μετά την εξοργιστική ατάκα του παρουσιαστή στον αέρα του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1.

Τι ήταν αυτό που είπε ο Ουγγαρέζος;

Όλη η αλήθεια για την πόρτα που «έφαγε» από το μαγαζί του Λεωνίδα Κουτσόπουλου η διάσημη παρουσιάστρια!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, σχολίασε πως η Αγγελική Ηλιάδη μοιάζει αρκετά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λέγοντας: «Από τη μια μπράβο στην Αγγελική Ηλιάδη από την άλλη όχι τόσο καλά νέα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Διαφορά ηλικίας. Καλό είναι που φαίνεται πολύ πιο νέα η Αγγελική. Έχει παιδί, είναι μια γυναίκα. Το να φαίνεται μια γυναίκα όσο ένα κορίτσι είναι τιμητικό, το κορίτσι που μοιάζει με γυναίκα δεν είναι τόσο καλό».

Το νέο βήμα στην προσωπική της ζωή και ο μεγάλος έρωτας της Φαίης Σκορδά!

Από την πλευρά της η Φαίη Σκορδα έγινε έξαλλη : «Δηλαδή συγγνώμη, επειδή μια γυναίκα έχει δυο παιδιά σημαίνει ότι είναι και πολύ μεγάλη; Εγω μπορεί να είμαι τρία χρόνια μεγαλύτερη ηλικιακά και να έχω δυο παιδιά. Τι σημαίνει ότι η άλλη είναι κορίτσι και εγώ μαμά και ανήκω σε άλλη κατηγορία;»

Στη συνέχεια ο Ουγγαρέζος είπε: «Θέλετε να αναλύσουμε αν υπάρχει διαφορά ηλικίας ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Αυτό που λέω είναι ότι μια κοπέλα που είναι μικρή και δεν έχει παιδιά είναι πιο ανέμελη από κάποια που έχει παιδιά».

Δούκισσα Νομικού: Η ξινίλα της παρουσιάστριας όταν ρωτήθηκε για το Πρωινό!

Αυτή η ατάκα βέβαια εξόργισε περισσότερο την Φαίη: «Και τι σημαίνει αυτό, ότι φαίνεται και στο πρόσωπό της; Άρα τι; Επειδή έχεις παιδιά είσαι καλή».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

Νέα κόντρα στη Showbiz για την Κατερίνα Καραβάτου και την Φαίη Σκορδά!

Μια νέα κόντρα γεννήθηκε στην ελληνική showbiz!

Στα "μαχαίρια" Κατερίνα Καραβάτου και Φαίη Σκορδά!

Οι δυο παρουσιάστριες έρχονται καθημερινά σε μάχη αφού η μια εκπέμπει στο STAR και η άλλη στονΑΝΤ1 και οι δυο μαζί παλεύουν για να αναδείξουν το κανάλι τους και να τερματίσουν στην κορυφή της AGB!

Σας θυμίζουμε οτι είναι εκτός εκπομπής ο Κρατερός Κατσούλης- Τι ανακοίνωσε η Κατερίνα Καραβάτου;


Συνήθως, όμως, η Φαίη Σκορδά με το Πρωινό περνούσε την Καραβάτου και τους ΚουΚου! Συνήθως, γιατί αυτό δεν έγινε και εχθές, Πέμπτη 21/03!

Η Κατερίνα Καραβάτου κατάφερε και άφησε πίσω της την Φαίη Σκορδά αφού εκείνη σημείωσε 23,1 ενώ ο ΑΝΤ1 έφτασε μόνο το 20,1!

Σίγουρα, η Σκορδά δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι γιατί η διαφορά είναι αισθητή!

Για να δούμε, τι θα κάνει γι αυτό;

Διαβάστε περισσότερα θέματα Tv στο Athensmagazine.gr.