Open: Τρελάθηκαν στο κανάλι με την Κατερίνα Καινούργιου! - Αυτό δεν έχει ξαναγίνει!

Τι συνέβη με τον Σαββίδη;

Στο κανάλι του Open δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει «τρελαθεί» σήμερα με την Κατερίνα Καινούργιου.

Expand player

Σε όλα τα γραφεία του καναλιού πρέπει να επικρατεί χαμός.

Ο λόγος είναι ότι η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου κατάφερε μετά από πολύ σοβαρές προσπάθειες στη ζώνη της να τερματίσει δεύτερη και να περάσει ακόμη και την Φαίη Σκορδά με «Το πρωινό» στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Η Κατερίνα Καινούργιου με το «Ευτυχείτε» κάνει το απίθανο νούμερο στο δυναμικό κοινό 16,8 και τινάζει κυριολεκτικά την μπάνκα στον αέρα!

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτός είναι ο άντρας που βρίσκεται στο πλευρό της! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Αναλυτικά τα νούμερα της ξεκινάει με 10,0 στη συνέχεια ανεβαίνει κατευθείαν 15,8 19,5 21,7 22,4 17,6 14,0 11,4 14,1 18,5 18,0 14,6! Να σημειώσουμε ότι το προηγούμενο πρόγραμμα από την Κατερίνα Καινούργιου το ώρα Ελλάδος 0700 κάνει σε νούμερα μόλις 5,4 στο δυναμικό κοινό.

Φανταστείτε δηλαδή αντί για 4,8 που παρέλαβε το «Ευτυχείτε» από το προηγούμενο πρόγραμμα να είχε παραλάβει 16,9 όπως παρέλαβε η Φαίη Σκορδά από τον Γιώργο Παπαδάκη!

Την ίδια ώρα το πρωινό με τη Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1 κάνει 15,3 η «Φωλιά των Κούκου» στο Star κάνει 19,7 το «Mαζί σου» με Τατιάνα Στεφανίδου στο Σκάι 8,8!

Πηγή: youweekly.gr

Επίσης, πριν από λίγες ημέρες σας είχαμε γράψει για την φωτογραφία που κατέβασε η παρουσιάστρια άρον άρον από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς φαίνεται πώς την... έκαψε!

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτός είναι ο άνδρας που βρίσκεται στο πλευρό της παρουσιάστριας! - Πού τους τσακώσαμε;

Κι όμως, υπάρχει ένας άνδρας που στέκεται στο πλευρό της παρουσιάστριας του OPEN, Κατερίνας Καινούργιου, και δεν το γνώριζε κανείς!

Εμείς σας έχουμε αποκλειστικά στιγμιότυπα από τα παιχνίδια με τον σκύλο τους στο πάρκο και σας παρουσιάζει, για πρώτη φορά, το πρόσωπό του!

Ελεύθερη και ωραία! Η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί να μην έχει κάνει ακόμα το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή, δυόμισι μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Νάσο Αναστασόπουλο, ωστόσο στο πλευρό της βρισκόταν ένας εξίσου γοητευτικός άντρας.

Μην πάει ο νους σας στο πονηρό, καθώς μιλάμε για τον αδερφό της, Πάνο Καινούργιο, που ανέκαθεν αποτελούσε σταθερό στήριγμα για την παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε», όπως κι εκείνη με τη σειρά της τού έχει σταθεί, όταν της το έχει ζητήσει.

«Ο Πάνος είναι πάντα δίπλα μου για να με βοηθήσει στα εύκολα και στα δύσκολα», λέει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου που την συναντήσαμε κατ' αποκλειστικότητα στην Κηφισιά την προηγούμενη εβδομάδα.

Δεν είναι μυστικό πως τη δένουν ισχυροί δεσμοί με την οικογένειά της, με τους γονείς της δηλαδή, και ακόμα περισσότερο με τον μικρότερο αδερφό της, με τον οποίο μεγάλωσαν μαζί και μοιράζονται τα πάντα.

Για την ιστορία, μαζί τους ήταν και ο πιστός της φίλος τα τελευταία δέκα χρόνια, ένα χαριτωμένο κόκερ ονόματι Γιούτζι.

Η εκδίκηση της παρουσιάστριας

Για ακόμα μία χρονιά δίνει αποστομωτικές απαντήσεις στις «Κασσάνδρες» που προμηνύουν το πρόωρο τέλος της από την τηλεόραση.

Παρ' ότι το «Ευτυχείτε», η καθημερινή εκπομπή που παρουσιάζει στο Open, ξεκίνησε με χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης, τους τελευταίους μήνες έχει κάνει μία θεαματική αντεπίθεση στους πίνακες της Nielsen. Σε αυτό βέβαια συνέβαλαν και οι τονωτικές ενέσεις που έγιναν, καθώς προστέθηκαν καθημερινές ενότητες και νέα πρόσωπα στη δημοσιογραφική ομάδα και στο πάνελ.

Μια ζωή μαζί

Τους χωρίζει μόλις ένας χρόνος διαφορά −εκείνη 33 και εκείνος 32−, γι' αυτό και από μικροί έγιναν αυτοκόλλητοι.

Πήγαιναν στο ίδιο σχολείο, έκαναν μαζί σκανταλιές και όταν η Κατερίνα αποφάσισε να ασχοληθεί με την τηλεόραση, ο Πάνος τη στήριξε και της έδινε συμβουλές κάθε φορά που τον ρωτούσε τι αλλαγές να κάνει στο στυλ της. Με δεδομένο πως σήμερα στέκεται όρθια στην άκρως ανταγωνιστική πρωινή ζώνη, μάλλον πέτυχαν οι συμβουλές!

Το προφίλ του Πάνου Καινούργιου

Τον γνωρίσαμε ως αδερφό της Κατερίνας, ωστόσο ο Πάνος Καινούργιος δεν έχει σχέση με τον λεγόμενο χώρο της showbiz.

Συγκεκριμένα, έχει σπουδάσει Management στο Deree και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την επιχείρηση της οικογένειας, βοηθώντας παράλληλα με τις γνώσεις του επάνω στο επιχειρείν και την Κατερίνα με την εταιρεία καλλυντικών που εκείνη έχει στήσει.

Την ίδια στιγμή, ετοιμάζει να κάνει ένα ακόμα επαγγελματικό βήμα και να ανοίξει μία δική του επιχείρηση, χωρίς όμως να έχει οριστικοποιήσει τις λεπτομέρειες.

Επίσης, πριν από λίγες ημέρες σας είχαμε γράψει για την φωτογραφία που κατέβασε η παρουσιάστρια άρον άρον από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς φαίνεται πώς την... έκαψε!

Για περισσότερες τηλεοπτικές ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!