Open: Ποια εκπομπή του καναλιού έκανε απίθανα νούμερα! - Και δεν είναι ο Νίκος Μουτσινάς!

Έτριβαν τα μάτια τους στο κανάλι!

To "Ώρα Ελλάδος 05:30" έκανε απίθανα νούμερα τηλεθέασης γεγονός που έφερε στο Open μεγάλο ενθουσιασμό για το κανάλι αφού ήταν τα καλύτερα μαζί βεβαίως με αυτά του Νίκου Μουτσινά!

Expand player

Ας πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικά!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα σας φέρνουμε τα νούμερα τηλεθέασης του δυναμικού κοινού, για να έχετε μια εικόνα, για το τι παρακολούθησαν χθες οι τηλεθεατές για την ψυχαγωγία και την ενημέρωσή τους.

Ποιους παρουσιαστές επιβράβευσαν και ποιους έστειλαν στα τάρταρα της τηλεθέασης;

To "Ώρα Ελλάδος 05:30", σημείωσε 17,2%, γεγονός που έφερε μεγάλο ενθουσιασμό, αφού είναι από τα καλύτερα νούμερα τηλεθέασης για το κανάλι, μαζί βεβαίως με αυτά του Μουτσινά!

Μεσημεριανή ζώνη

ALPHA: Μενεγάκη, ΕΛΕΝΗ 19,7

STAR: Κουτσελίνη, Αλήθειες με την Ζήνα 15,2

ΣΚΑΙ: Στεφανίδου, Μαζί σου! 12,6

ΑΝΤ1: Μακρυπούλια, Ρουκ ζουκ 21

STAR: Καγιά, Shopping Star 18

ΣΚΑΙ: Power of love, 15,7

OPEN: Μουτσινάς, Για την παρέα 18,3

OPEN: Ποιος ρωτάει;, Ζαρίφη 7,7

Πηγή: youweekly.gr

Open: Γιατί μπαίνει και πάλι στον «πάγο» το X-Factor;

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκεται η διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού Open, αφού το μουσικό talent show X- Factor μπαίνει στον... πάγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διευθύνων σύμβουλος του καναλιού, Τζώνη Καλημέρης φαίνεται πώς είναι αρκετά προβληματισμένος με το συγκεκριμένο πρόγραμμα του σταθμού, καθώς όλα όσα είχε στα άμεσα σχέδια του παγώνουν!

Να υπενθυμίσουμε ότι το φετινό X- Factor θα παρουσίαζε η Δέσποινα Βανδή με κριτική επιτροπή τους εξής: Γιώργο Θεοφάνους, Μελίνα Μερκούρη, Χρήστο Μάστορα και Μιχάλη Τσαουσόπουλο.

Όπως επισημαίνουν πληροφορίες, το μεγάλο αφεντικό του Open τρέμει... την περίπτωση που θα κηρυχθούν τον Μάιο εθνικές εκλογές, καθώς αυτή η προοπτική θα ήταν σκέτος «δυναμίτης» για την πανάκριβη αυτή παραγωγή!

Σε περίπτωση που κρατήσει το X- Factor για τον Οκτώβριο πάλι θα το βρουν εκλογές την περίοδο εκείνη, που σημαίνει ότι πάλι θα του κόψουν την φόρα.

Το ρίσκο σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ μεγάλο και αρκετοί θεωρούν ότι μάλλον θα πάει για το 2020.