Τατουάζ αποκλειστικό: Ο Τόνυ επιστρέφει στην Τατιάνα, κάνουν έρωτα και την παρατάει!

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Ραγδαίες εξελίξεις στην σειρά Τατουάζ στον Alpha!

Expand player

Δείτε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις από την στήλη TV24 και το περιοδικό TVΣίριαλ.

Μετά την τελευταία προσπάθεια που έκανε να τα ξαναβρεί με τον Τόνυ, η Τατιάνα επιστρέφει τσακισμένη συναισθηματικά από την απόρριψη αλλά και τη ζήλια για τον άντρα που αγαπάει.

*Από την Μαρία Μεταξητινο

Οπως κάνει πάντα, έτσι και τώρα δίνει όλη της την ενέργεια στη δουλειά της για να ξεχάσει. Tην ίδια ώρα, ο Τόνυ δίνει τα χέρια με τη μάνα του και ξαναμπαίνει ενεργά στο εμπόριο όπλων.

Ξέρει ότι αυτό που κάνει είναι ουσιαστικά το οριστικό τέλος στην σχέση του με την Τατιάνα, καθώς ποτέ δεν θα μπορούσε να γυρίσει έχοντας ένα τόσο μεγάλο και ένοχο μυστικό.

Παράλληλα, ο Νικόλας συνεχίζει την έρευνά του για την εταιρεία Νίβεν και βρίσκεται ακόμα στο Λονδίνο, όπου προσπαθεί να συγκεντρώσει πληροφορίες για την υπόθεση των όπλων.

Στο μεταξύ, η Τατιάνα ετοιμάζεται με μια αστυνομική δύναμη να κάνει έφοδο σε ένα σπίτι όπου βρίσκονται κάποιοι από το κύκλωμα κακοποιών. Η αστυνομία βρίσκεται στο σημείο με επικεφαλής την Τατιάνα.

Οι κακοποιοί αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει και ακολουθεί μεγάλη συμπλοκή με πυροβολισμούς.

Η αστυνομική έφοδος καταλήγει σε αληθινό πόλεμο παίρνοντας απρόβλεπτες διαστάσεις, καθώς ένας από τους κακοποιούς πυροβολεί την Τατιάνα και την τραυματίζει σοβαρά.

Αμέσως τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπιστώνουν ότι το τραύμα της είναι διαμπερές και η κατάστασή της επίσης αρκετά σοβαρή.

Στο πλευρό της δεν έχει κανέναν δικό της άνθρωπο, εκτός από τον διοικητή τον Σέκερη και στην Αθηνά που δεν φεύγουν λεπτό από κοντά της.

«Νομίζω ότι πρέπει να ενημερώσουμε κάποιον δικό της. Την αδελφή της έστω», λέει η Αθηνά στον Σεκέρη κι εκείνος συμφωνεί.

Ετσι τηλεφωνούν στη Βέρα και λένε το κακό νέο. Η Βέρα σοκάρεται, αλλά την καθησυχάζουν λέγοντάς της ότι δεν υπάρχει λόγος να φύγει από το Λονδίνο: «Δεν χρειάζεται να έρθεις, είμαστε εμείς δίπλα της και έχει ξεφύγει τον κίνδυνο».

Στο μεταξύ, η Βέρα αισθάνεται την ανάγκη να ενημερώσει τον Τόνυ: «Τόνυ, δεν ήξερα αν έπρεπε να σου το πω. Πυροβόλησαν την Τατιάνα σε μια αστυνομική έφοδο», του λέει και ο άντρας χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του: «Τι λες; Πότε; Είναι καλά;», ρωτάει τρομοκρατημένος και χωρίς καν να σκεφτεί παίρνει το πρώτο αεροπλάνο και για την Ελλάδα.

Ο Τόνυ αμέσως πηγαίνει να δει την Τατιάνα, η οποία τα χάνει από αυτή την απροσδόκητη επίσκεψη που τη γεμίζει χαρά και ελπίδα!

Την ίδια στιγμή, η Μαργκώ ψάχνει παντού τον Τόνυ: «Πού στον διάολο είναι; Επρεπε να βρίσκεται στην εταιρεία, είχαμε πει ότι θα κάναμε σήμερα αυτή τη συνάντηση», ουρλιάζει, χωρίς βέβαια να γνωρίζει τίποτα για το ταξίδι του στην Ελλάδα.

Στο μεταξύ, η Τατιάνα και ο Τόνυ νιώθουν αμήχανα στη συνάντησή τους, δεν ξέρουν τι να πουν, δεν ξέρουν αν πρέπει να αγκαλιαστούν και να κλάψουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, ενώ εκείνη συνειδητοποιεί ότι η καρδιά της χτυπά τρελά για εκείνον και πως δεν τον έχει ξεπεράσει ακόμα.

Τελικά ο πάγος σπάει και ο Τόνυ όσο κι αν θέλει να κρατήσει τις αποστάσεις, τελικά ενδίδει στο πάθος του για την Τατιάνα. Το ζευγάρι κάνει έρωτα σαν να μην υπάρχει αύριο.

Ζουν απίστευτες ερωτικές στιγμές και μια ελπίδα ότι θα είναι και πάλι μαζί ανθίζει στο χαμόγελο της Τατιάνας. Ομως αυτή η ερωτική βραδιά θα είναι η τελευταία τους. Ο Τόνυ μετά από αυτό παρατάει την Τατιάνα, που χάνει την γη κάτω από τα πόδια της όταν της λέει ότι φεύγει για πάντα από τη ζωή της.

Τι έχει γίνει όμως; Ο Τόνυ έπαψε να τη θέλει; Η αλήθεια είναι άλλη. Ο Τόνυ, γνωρίζοντας ότι ο δρόμος που έχει πάρει με το εμπόριο των όπλων δεν έχει πια γυρισμό, δίνει οριστικό τέλος στη σχέση του με την Τατιάνα, με πόνο ψυχής!