Νίκος Κοκλώνης: Ένα ξέφρενο πάρτι έρχεται στο δεύτερο επεισόδιο του "Its show time"!

Αυτό το Σάββατο, 09/03 στις 20:00, στο Open Tv ο Νίκος Κοκλώνης θα είναι οικοδεσπότης σε ένα ξέφρενο πάρτι με ατέλειωτο χορό, λαμπερούς καλεσμένους από την Ελλάδα και το εξωτερικό και τρελή αποκριάτικη διάθεση!

Expand player

O Χρήστος Δάντης εισβάλει με έναν ανατρεπτικό τρόπο στο stage του «It’s Show time».

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει live για πρώτη φορά το ολοκαίνουριο τραγούδι του και θα ξεσηκώσει το κοινό με παλιά και αγαπημένα κομμάτια. Με τον γνωστό δυναμισμό του αποκαλύπτει στον Νίκο Κοκλώνη στοιχεία για την προσωπική και επαγγελματική του πορεία.

Στη συνέχεια ο διεθνούς φήμης Willy William ήρθε στην Ελλάδα μόνο για το «It’s Show time». Ο δημιουργός του «Ego», με τα δισεκατομμύρια views στο Youtube, θα μιλήσει για την καριέρα του και τη συνεργασία του με την εκρηκτική Beyonce, ενώ ο Νίκος θα του βάλει μία μοναδική δοκιμασία στο πλατό. Ο Willy θα κληθεί να δημιουργήσει ζωντανά πάνω στο stage ένα νέο κομμάτι, με τη βοήθεια του Νίκου Κοκλώνη. Απόκριες χωρίς ντίσκο διάθεση δεν γίνεται!

Γι’ αυτό και ο σούπερ σταρ της δεκαετίας του ’70 Λάκης Τζορντανέλλι έρχεται στο πλατό και θα μας «μεταφέρει» πίσω στα χρόνια της ανεμελιάς και θα μας ανεβάσει τη διάθεση με μοναδικά τραγούδια που υπόσχονται ατέλειωτο χορό. Το πάρτι του «It’s Show time» ξεσηκώνει ο Κωνσταντίνος Κουφός. Ο τραγουδιστής θα μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα του βήματα, την επιτυχία που ζει και τα όνειρά του, ενώ ο Νίκος τον προκαλεί σε ένα ανατρεπτικό challenge: Να κλείσει τα μάτια, να αγγίξει και να μαντέψει τι περιέχουν τα «τρομακτικά» mystery boxes που βρίσκονται μπροστά του.

Σε ένα «διαφορετικό» μάθημα οδήγησης, ο Γιώργος Γιαννακόπουλος με τη Σοφία Κουρτίδου κάνουν το κοινό να γελάσει μέχρι δακρύων με stand up comedy, ενώ την εκπομπή συμπληρώνουν ένα μοναδικό υπερθέαμα με bollywood dancing και pole dancing στο stage. Ακόμα, ο Νίκος Κοκλώνης με τη βοήθεια της Βίκυς Κάβουρα παίζουν μοναδικά παιχνίδια με το κοινό και προσφέρουν ταξίδια και πολλά πλούσια δώρα.

FOLLOW IT'S SHOW TIME

Fb: itsshowtimegr

Instagram: itsshowtimegreece

Twitter: Itsshowtimegr

#ItsShowTimeGR