«Λόγω Τιμής»: Η αγαπημένη μας τηλεοπτική σειρά επιστρέφει μετά από 20 χρόνια! - Αυτό είναι το πρώτο trailer!

Δείτε το trailer της σειράς!

Η σειρά «Λόγω τιμής» έγραψε τηλεοπτική ιστορία μέσα από τη συχνότητα του Mega. Επιστρέφει 20 χρόνια μετά στις οθόνες μας και θα ξανασυναντήσει τους ήρωες της.

Expand player

Η σειρά επιστρέφει με τους ίδιους συντελεστές και στο σενάριο την Μιρέλα Παπαοικονόμου, ενώ στην σκηνοθεσία τον Λάμπη Ζαρουτιάδη.

Ο Άλκης Κούρκουλος, ο Κωσταντίνος Μαρκουλάκης, η Βίκυ Βολιώτη, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Χριστίνα Αλεχανιάν, ο Δημήτρης Αλεξανδρής και Άννα Δημητρακοπούλου συναντιούνται ξανά στις οθόνες μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα: Gay πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής!

«Αρχικά θα δούμε και τους επτά πρωταγωνιστές και φυσικά κάποιους καινούριους. Όλοι έβαλαν πολύ νερό στο κρασί τους και έριξαν τις αμοιβές τους για να μπορέσει να βγει σωστά η σειρά. Ακριβώς το αντίθετο δηλαδή από αυτό που γράφτηκε. Όχι μόνο δεν ζήτησε κανείς πολλά χρήματα, αλλά όλοι δέχτηκαν να πληρωθούν με πολύ λιγότερα» είχε αποκαλύψει η Μιρέλα Παπαοικονόμοθ σε συνέντευξη της.

Το trailer βγήκε και βλέπουμε τους πρωταγωνιστές 20 χρόνια μεγαλύτερους και είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν όμορφες στιγμές και να φτάσουν στο κόκκινο την τηλεθέαση.

Δείτε το trailer:

Πηγή: youweekly.gr