Απίστευτα "καρφιά" του Γαβαλά στο GNTM! Ατάκες -φωτιά για τη Ζενεβιέβ, τους κριτές και τα μοντέλα! (video)

Όλα όσα είπε ο εκρηκτικός Λάκης Γαβαλάς!

Όλα όσα είπε ο εκρηκτικός Λάκης Γαβαλάς!

Τις έπιασε στο στόμα του, και τι δεν είπε!

Expand player

Ο Λάκης Γαβαλάς έδωσε... ρέστα πριν λίγη ώρα στην εκπομπή Happy Day όπου βρέθηκε καλεσμένος της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει τον σχεδιαστή για το ριάλιτι μόδας Greece's Next Top Model που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών όχι για τις εντυπωσιακές παρουσίες που έχουν λάβει μέρος αλλά για τις ίντριγκες και τους καβγάδες των κοριτσιών που είναι σχεδόν καθημερινοί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη: Που πάνε ο αδελφός και τα 3 παιδιά του θύματος;

O Λάκης Γαβαλάς δήλωσε πως τα υποψήφια μοντέλα του GNTM κάνουν στημένους καβγάδες αφού πρόκειται για ένα τηλεοπτικό προϊόν!

Τι ανέφερε για την Ηλιάννα Παπαγεωργίου; "Εγώ προσωπικά δεν την ήξερα αλλά μου την σύστησε ένας γνωστός μου για δουλειά, ένα πολύ γλυκό κορίτσι. Δεν μου προξένησε την περιέργεια να την δω..." είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Αφού προβλήθηκαν κάποια αποσπάσματα από το χθεσινοβραδυνό επεισόδιο του GNTM ο σχεδιαστής μόδας είπε... μπράβο στην Σταματίνα Τσιμτσιλή! Για ποιο λόγο; "Μπράβο σου που έδωσες δέκα λεπτά από την εκπομπή σου για αυτό το πράγμα!" της είπε και άφησε την παρουσιάστρια με το στόμα ανοιχτό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μάτι: Ξύπνησε μετά από 78 μέρες στην εντατική και συνάντησε ξανά την οικογένειά του! Συγκλονίζει η ιστορία του! (video)

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

πηγή: youweekly.gr