Τα νεύρα του Παπαδάκη και το ξέσπασμα στην Μπάγια: Έφυγε τρέχοντας η κοπέλα και... Τρομερό παρασκήνιο!

Δάκρυα και αίμα!

Η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι ένα από τα πιο γλυκά κορίτσια της ελληνικής τηλεόρασης. Είναι ένα τρυφερό πλάσμα με καρδιά αληθινά μικρού παιδιού.

Expand player

Η Μπάγια, είναι ένα ταλαντούχο κορίτσι βγαλμένο από τα σπλάχνα του ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο μέντορας της, ο πνευματικός της πατέρας στην δημοσιογραφία.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι αυτός που ξέρετε. Ένας ογκόλιθος της δημοσιογραφίας, ένας δεινόσαυρος του επαγγέλματος, ένας άνθρωπος με τεράστια ιστορία στα τηλεοπτικά πράγματα της χώρας.

Ο Παπαδάκης, είναι ένας άνθρωπος της παλιάς σχολής εκνευρίζεται, φωνάζει, έχει υπερβολικές απαιτήσεις από τους συνεργάτες του και είναι τελειομανής σε όλα του.

Τι συνέβη λοιπόν σε αυτό το τηλεοπτικό ζευγάρι και λέω για Αντωνοπούλου, η οποία έφυγε τσακισμένη κυριολεκτικά από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη!

Τις τελευταίες τρεις ημέρες μαζί με την σημερινή εκπομπή η Αντωνοπούλου δεν εμφανίζεται ούτε στο πλατό της εκπομπής, ούτε στο κανάλι, ούτε στο καμαρίνι της. Εμείς εδώ προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί της και την πήραμε τηλέφωνο... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.