Έκτακτη απόφαση των τραπεζών για το Mega!

Ραγδαίες εξελίξεις!

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το κανάλι Mega. Το άλλοτε κραταιό κανάλι εδώ και περίπου δύο χρόνια δεν εκπέμπει ζωντανό πρόγραμμα με τους 400 και πλέον εργαζομένους του να παραμένουν απλήρωτοι αλλά να κρατούν το κανάλι ανοιχτό με την ελπίδα ότι θα λειτουργήσει και πάλι κανονικά.

Expand player

Οι ελπίδες να λειτουργήσει να επανέλθει το κανάλι και πάλι στους φυσιολογικούς του ρυθμούς λιγοστεύουν μέρα με τη μέρα. Οι μέτοχοι παραμένουν εξαφανισμένοι, ενώ οι τράπεζες κρατούν τους λογαριασμούς του δεσμευμένους.

Γι’ αυτό το λόγο δεν μπορούν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι ενώ δεν είναι δυνατόν να κλειστούν και συμφωνίες αν και το κανάλι σημειώνει ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή την ημέρα κλείνει οριστικά το Mega μετά από 28 χρόνια λειτουργίας!

Όπως αναφέρει μάλιστα η ιστοσελίδα typologies.gr η ALPHA Bank έχει καταθέσει αίτημα για ορισμό προσωρινής διοίκησης στην Τηλέτυπος. Η εταιρεία στο μεταξύ έχει ορίσει γενική συνέλευση για τις 26 Σεπτεμβρίου με το ίδιο θέμα.

Θυμίζουμε ότι κατατεθεί και αίτηση για υπαγωγή του καναλιού σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης. Αυτό σημαίνει ότι θα εκποιηθούν τα περιουσιακά του στοιχεία και το Mega θα σταματήσει πρακτικά να υπάρχει αφού οι τίτλοι του θα έχουν καταλήξει σε άλλα χέρια.