Κράξιμο άνευ προηγουμένου στην Σπυροπούλου για τις πανάκριβες διακοπές της! Το "κουμάντο" στα λεφτά της και η αμηχανία της Σκορδά! (video)

Όσα έγιναν στο Πρω1νό!

Με αφορμή τα στιγμιότυπα από τις διακοπές της Κωνσταντίνας Σπουροπούλου, στην εκπομπή Πρω1νό- αναφέρθηκαν χιουμοριστικά στην φοιτήτρια Κωνσταντίνα!

Expand player

Φυσικά, δεν μπορεί κάποιος να της πει πως θα διαχειρίζεται τα λεφτά της ή που θα κάνει τις διακοπές της το καλοκαίρι!

Ο Άρης Καβατζίκης, είπε : «Επειδή υπάρχουν πολλοί φοιτητές στο κοινό μας. Τώρα θα δείξουμε ματιά πως κάνουν οι φοιτητές διακοπές σήμερα!».

Ενώ, ο δημοσιογράφος, συνέχισε να προλογίζει το θέμα λέγοντας: «Δηλαδή ξέρεις...κάποιοι αποταμιεύουν χρήματα. Ζητάνε καμιά φορά και από τους γονείς...κάποιοι άλλοι πάνε και σε ενοίκια ζητούμενα δωμάτια..Μαζεύουν λεφτά όλο το χρόνο για να πάνε το καλοκαίρι διακοπές- μια φοιτήρια Ελληνίδα, γνωστή, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκει φοιτητικό κατάλυμα το οποίο μας έδειξε εχθές στο Ινσταγραμ, καθότι φοιτήτρια και έχει και εξεταστική, αλλά κάνει και κάποιες μίνι αποδράσεις....», είπε χιουμοριστικά ο Άρης Καβατζίκης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Τετραήμερο ισχυρών καταιγίδων!

Η Φαίη Σκορδά, προσπάθησε να ισορροπήσει την κατάσταση, απαντώντας μετά τα σχόλια των συνεργατών της: «Παιδιά, εμένα πραγματικά- ούτε με νοιάζει που κοροϊδεύεται.... βλέπω τι ωραία που περνάει. Πραγματικά τώρα, ειλικρινά. Πόσο θα ήθελα να ήμουν μια μέρα εκεί... »

Δείτε τα σχόλια του Πρω1νού:

Πηγή: Youweekly.gr