Η επική γκάφα του ΣΚΑΪ: Η «ακατάλληλη» λέξη που εμφανίστηκε στο video wall των ειδήσεων! (video)

Ήταν στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Το θέμα που είχε προαναγγείλει η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ Ειδήσεις, Εύα Αντωνοπούλου, αφορούσε στο επίδομα πετρελαίου θέρμανσης που δε θα δοθεί για τα παιδιά που γεννήθηκαν το 2017.

Expand player

Στο στούντιο του ΣΚΑΪ ήρθε ο δημοσιογράφος Ν. Υποφάντης να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από το θέμα, με τη βοήθεια των καρτών που θα έπεφταν στο video wall του φόντου του δελτίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Εξέλιξη «βόμβα» - Ποιος εμποδίζει τους μάρτυρες να καταθέσουν;

Στην πρώτη κιόλας κάρτα όμως έγινε το κακό για τους υπέυθυνους της εκπομπής. Η κάρτα αντί να γράφει τη λέξη «τέκνα» έγραφε παρατονισμένη τη λέξη «τεκνά».

Μία λέξη της αργκό που έχει διάφορες σημασίες, κυρίως όμως έναν ορισμό, αυτόν του νεαρού όμορφου αγοριού που συνάπτει σχέσεις με μεγαλύτερους ενήλικους και των δύο φύλων.

Ολόκληρη η πρόταση που φάνηκε για λίγα δευτερόλεπτα έλεγε «ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ – Δεν αποδέχονται τα τεκνά που αποκτήθηκαν το 2017»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Master Chef: Και άλλη οικειοθελής αποχώρηση από το παιχνίδι! Ποιος αποφάσισε να αποχωρήσει;

Η κάρτα έμεινε χωρίς να διορθωθεί μέχρι τη στιγμή που πέρασε το βίντεο στην επόμενη, με τους παρουσιαστές να μην καταλαβαίνουν κάτι. Δείτε το βίντεο με την γκάφα του ΣΚΑΪ.

Πηγή: dailymedia.gr