Αποκλειστικό! Το νέο ριάλιτι που φέρνει ο Ιβάν Σαββίδης στο Epsilon και η παρουσιάστρια «έκπληξη» που θα φέρει τα πάνω κάτω…

Αναλυτικό ρεπορτάζ

Ο Ιβάν Σαββίδης ηταν ξεκάθαρος… Το 6% σε τηλεθεάση θα σταματήσει να υπάρχει στο νέο κανάλι του! Μπορεί τα στελέχη του Έψιλον να έχουν συνηθίσει σε αυτά τα ποσοστά, όμως εκείνος… αυτό δεν το επιθυμεί σε καμία περίπτωση…

Expand player

Ότι δεν λύνεται… κόβεται! Αυτό θα γίνει στην περίπτωση του! Μπορεί να θέλει να είναι οκ με όλα του τα στελέχη, όμως εκείνος έχει κάνει τον προγραμματισμό του και δεν είναι όλες οι εκπομπές μέσα.

Όπως σας έχω ξαναγράψει στο Youweekly.gr, ο ίδιος έχει πραγματοποιήσει κάποια ραντεβού με παρουσιάστριες, ώστε να τους θέσει τους στόχους και τις αλλαγές που θέλει να γίνουν από τη νέα σεζόν. Ακόμη και στην περίπτωση του Μένιου Φουρθιώτη που όλοι ήθελαν να κόβεται από τη νέα χρονιά, η νέα διοίκηση του σταθμού με επίσημο δελτίο τύπου ενημέρωσε του τηλεθεατές για το μέλλον της εκπομπής και τους εξέπληξε όλους!

Όμως, δεν σας γράφω γι’αυτό τον λόγο, γιατί αυτά σας τα έχω πει μέσα από διάφορα ρεπορτάζ μου! Σήμερα… σας έχω μία καυτή πληροφορία! Όπως έχετε διαβάσει οι περισσότεροι η Άλκηστης Μαραγκουδάκη αποχώρησε από τον ΣΚΑΙ και είναι πολύ κοντά στην συμφωνία με το Έψιλον! Μάλιστα, μετά το προχθεσινό ραντεβού τους, η μόνη εκκρεμότητα είναι η οικονομική και αν τα βρουν εκεί τότε η διευθύντρια προγράμματος ξεκινάει αμέσως δουλειά.

Όμως η Άλκηστης δεν θα φύγει μόνη από τον ΣΚΑΙ, θα πάρει μαζί της και άλλους παρουσιαστές του σταθμού, όπως την Ευαγγελία Αραβανή. Αλλά θα σας πω αμέσως… Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να εντάξει στο πρόγραμμα του… Διαβάστε την συνέχεια στο Dimis Blog.