Σειρές για να δεις αυτόν τον χειμώνα!

Και όμως. Ο χειμώνας είναι πιο κοντά από ποτέ. Το ίδιο βέβαια ισχύει και με τις σειρές που έρχονται μαζί του. Η μικρή οθόνη θα γεμίσει ξανά με μυστήρια, ιστορίες και έρωτες και εμείς το περιμένουμε περισσότερο από όσο πιστεύεις.

Expand player

Τι θα έλεγες να ρίξουμε μια μικρή ματιά σε αυτά που έρχονται και θα μας κρατήσουν κάτω από την κουβέρτα μας;
Marvel’s Runaways
21 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής και νικητής talent show της ελληνικής τηλεόρασης!

Με αυτή τη σειρά τα πράγματα είναι λίγο περίεργα και η εξήγηση είναι πιο απλή από όσο πίστευες. Οι δημιουργοί του Gossip Girl αποφάσισαν να κάνουν μια σειρά με τη Marvel και αυτό μας έχει εκπλήξει. Έξι έφηβοι, λοιπόν, ανακαλύπτουν πως οι γονείς τους είναι μέλη μια οργάνωσης και έτσι αποφασίζουν να πάρουν την εξουσία από τα χέρια τους. Θα τα καταφέρουν;

The Marvelous Mrs. Maisel
29 Νοεμβρίου 2017

Το Marvelous Mrs. Maisel αφηγείται την ιστορία μια νέας, Εβραίας συζύγου τη δεκαετία του 1950. Η Rachel Brosnahan, λοιπόν αφού ο άντρας της την παρατάει για μια άλλη γυναίκα ανακαλύπτει το ταλέντο της στο stand-up comedy. Έτσι, αποφασίζει να εκμεταλλευτεί αυτό το δώρο με τη βοήθεια ενός manager.

The Crown
8 Δεκεμβρίου 2017

Τα κοστούμια και τα σκηνικά είναι αυτά που αρμόζουν σε μια σειρά που αναφέρεται στη Βασίλισσα Ελισάβετ. Μια σειρά του Netflix που μας δίνει μια γεύση του τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες του πιο γνωστού βασιλείου στον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς υγραίνεται και αλλάζει χρώμα όταν ερεθίζεται το αιδοίο (photos+18)

The Alienist
22 Ιανουαρίου 2018

Γυρισμένη το 1896, η σειρά The Alienist δεν είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται. Ένας εγκληματολόγος, μια γραμματέας και ένας δημοσιογράφος προσπαθούν να ανακαλύψουν ένα κύκλωμα που σκοτώνει νέα αγόρια. Όμως όσο πιο κοντά φτάνουν στη λύση του μυστηρίου τόσο περισσότερο μπλέκονται οι ζωές τους.

Πηγή: madame figaro