Εργαζόμενος του καναλιού ξεσπά: «Το Mega γίνεται σήμερα 28 χρονών. 14 μήνες απλήρωτοι. Νιώθω ντροπή»

Ο τηλεοπτικός σταθμός Mega συμπληρώνει 28 χρόνια από τη μέρα που δημιουργήθηκε.

Expand player

Η Νάταλι Κάκκαβα φανερά απογοητευμένη από την κατάσταση που επικρατεί με τον σταθμό και τα χρήματα που ακόμα δεν έχουν πάρει έγραψε δύο λόγια στο instagram.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλειστά σχολεία όλη την εβδομάδα!

«Γενέθλια σήμερα για το Mega…Γίνεται 28 χρονών.. Αντί όμως να γιορτάζουμε, εμείς οι εναπομείναντες εργαζόμενοι προσπαθούμε ακόμα να κατανοήσουμε γιατί συνεχίζεται αυτό το βρώμικο παιχνίδι στις πλάτες μας…14 μήνες απλήρωτοι και για πολλοστή φορά οι ελπίδες μας διαψεύστηκαν…Την περασμένη Παρασκευή, παρά τις προφορικές δεσμεύσεις των τραπεζών για οριστική συμφωνία με τους μετόχους και επαναλειτουργία του καναλιού, έδωσαν αντίθετα ένα χαρτί που για μια ακόμα φόρα τσακίζει την αξιοπρέπεια μας…Κανένα φως στον ορίζοντα …Απογοήτευση, θυμός, οργή για 400 ψυχές που συνεχίζουν να εργάζονται στο Mega με κομμένο το νερό, κομμένο το ασανσέρ κομμένο κάποιες φορές ακόμα και το ρεύμα στους κοινόχρηστους χώρους…Και όλα αυτά γιατί? Γιατί, όπως φαίνεται ,μόνο εμείς αγαπάμε το Mega…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "O Άλεξ ζει! Ήταν σχεδιασμένη η απαγωγή για να..." - Νέα αποκάλυψη βόμβα!

Ποιος επιτέλους θέλει το κλείσιμό του και τέλος πάντων ποιος είναι αυτός που καταδικάζει 400 οικογένειες στην ανεργία και στην οικονομική εξαθλίωση?