Αποκλειστικό! Τέλος η μεσημεριανή ζώνη για την Ελένη Μενεγάκη!

H Ελένη Μενεγάκη είναι ομολογουμένως μια από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης! Οι τελευταίες χρονιές όμως δεν θύμιζαν σε τίποτα τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε κάποτε και για τον λόγο αυτό φέτος επέστρεψε πλήρως ανανεωμένη!

Expand player

Η Ελένη αποφάσισε να αλλάξει όλο το δυναμικό της ομάδας της τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες αλλά και την θεματολογία της εκπομπής της. Αντί λοιπόν να έχει ψυχαγωγική διάθεση έκανε στροφή και πλέον έχει ρεπορτάζ και επικαιρότητα. Κάτι που, όπως μαρτυρούν τα ποσοστά στους πίνακες της AGB δεν το προτιμάει το κοινό της. Και κάπως έτσι η παρουσιάστρια μοιράστηκε με το κανάλι τους προβληματισμούς της και στο τραπέζι έπεσε μια πρόταση που θα σας αποκαλύψω ευθύς αμέσως, από το blog μου, Tάδε Effie και το Youweekly.gr.

Όπως μου αποκάλυψε άνθρωπος μέσα από το κανάλι που γνωρίζει καλά το τι συμβαίνει, υπάρχει μια αναταραχή στον ALPHΑ για τα νούμερα τηλεθέασης μετά την πρωινή ζώνη. Δηλαδή την ζώνη από τις 14:00 το μεσημέρι και μετά. Τι εννοώ; Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κρατά σε υψηλά επίπεδα τα νούμερα τηλεθέασης της και κυριαρχεί στην πρωινή ζώνη ενώ μετά τις 2 το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη και η Ελένη Τσολάκη παρουσιάζουν μια αδυναμία την οποία το κανάλι θέλει να διορθώσει…

Για τον λόγο αυτό… διαβάστε την συνέχεια στο Tαδε Effie