"Τροχός της τύχης": Οι τρομερές αλλαγές στο τηλεπαιχνίδι που αγάπησαν όλοι οι τηλεθεατές!

Αλλαγές έχουμε φέτος στον «Τροχό της Τύχης» όπως αποκάλυψε ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Ο παρουσιαστής βρίσκεται για 4η σεζόν στην παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού του Star.

Expand player

Ο δημοφιλής δημοσιογράφος μίλησε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην εφημερίδα Espresso.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην αγορά: Από τα χέρια του Γιάννη Αλαφούζου περνάει σε εκείνα του Βαγγέλη Μαρινάκη;

«Μιλάμε για πολύ φρέσκα πράγματα. Δεν γίνεται ύστερα από τρία χρόνια να μην ανανεωθούμε. Μάλιστα, σκοπός μας είναι φέτος να γίνουν πιο γρήγοροι και πιο εύκολοι οι κανονισμοί, ώστε οι παίκτες να κερδίζουν περισσότερα δώρα, χρήματα αλλά και αυτοκίνητα» σχολίασε για τις αλλαγές στο τηλεπαιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρκίνος πρωκτού: Αν έχετε αυτά τα συμπτώματα τρέξτε αμέσως στον γιατρό!

Ενώ αποκαλύπτει και παρασκήνια από το παιχνίδι: «Μέσα σ’ αυτά τα τρία χρόνια προβολής του «Τροχού» έχουν κέρδισει έξι παίκτες έξι αυτοκίνητα. Το περίεργο είναι ότι λίγοι χάρηκαν. Μου έλεγαν «ρε Πέτρο, δεν μας δίνεις χρήματα αντί για το αυτοκίνητο; Ωραίο το αμάξι αλλά προτιμώ το ρευστό». Αναρωτιούνταν πού να έβρισκαν χρήματα για γκαράζ, ασφάλειες, τέλη κυκλοφορίας, συνεργεία και βενζίνη. Με την οικονομική κρίση πλέον όλοι έχουμε διαφορετικές ανάγκες»

Σημείωσε απάντησε για το αν θα έπαιρνε μέρος στο παιχνίδι: «Πραγματικά, αν δεν παρουσίαζα το παιχνίδι θα έπαιζα κι εγώ».