Νέα εκπομπή αναλαμβάνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος! - Η αποκάλυψη της Καινούργιου για τον καυγά τους (Video)

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ο δημοφιλής παρουσιαστής δεν δίστασε να μιλήσει για όλους και όλα.

Expand player

«Μου λείπει το Ougga Challenge. Δεν ξέρω τι θα γίνει του χρόνου, είμαστε σε συζητήσεις, έχουμε δώσει τα χέρια με τον Γιάννη Λάτσιο παραμένω στον Ant1. Φυσικά και είναι προτεραιότητα για μένα, το θέμα είναι τι θέλει και ο σταθμός που με πληρώνει. Αυτό που θα γίνει είναι ότι άμεσα, από την ερχόμενη εβδομάδα, θα προβάλλεται το παλιό Ougga Challenge σε επανάληψη, που προβαλλόταν στο «Σπάτα Live».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τρομερή αποκάλυψη της Βαλαβάνη για την σχέση με τον Αγγελόπουλο: "Ήμουν η μόνη στην παραλία που..."

Είπα στον Γιάννη Λάτσιο ότι θα ετοιμάσουμε κάποιες νέες σφήνες και πάσες, ανάμεσα στα βίντεο, την επιμέλεια θα την έχουμε εμείς, για να δείξουμε και τη δική μας καλή θέληση. Δεν θα ήθελα να κάνω με το στανιό εκπομπή, να μου κάνει την πρόταση χορηγός ναι, όχι να τον πάω στο διευθυντή προγράμματος, να εκβιάσω δεν θα το κάνω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φονικός σεισμός: Η φωτογραφία από το λιμάνι της Κω μετά τον Εγκέλαδο που κάνει τον γύρο του κόσμου!

Με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα δεν υπήρχε θέμα ποτέ, δεν τσακωθήκαμε, δεν μαλώσαμε. Δεν μπορώ να πω τι θα γίνει με το Πρωινό Σουκού, εννοείται θα έλεγα ναι αν υπήρχε κάποια καλή πρόταση. Αδικημένος δεν νιώθω, θεωρώ ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει αυτό που πρέπει να έρθει. Δουλεύω όλη μέρα και το αγαπώ πολύ, νιώθω ότι έχει αργήσει, αλλά αν δεν έρθει, δεν πειράζει!» είπε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τρομερή αποκάλυψη της Βαλαβάνη για την σχέση με τον Αγγελόπουλο: "Ήμουν η μόνη στην παραλία που..."

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε και τον καβγά της με τον παρουσιαστή, για τα όσα είχαν ειπωθεί για τη συνέχεια ή μη της εκπομπής Μαρίας Μπεκατώρου. «Να πούμε ότι είχαμε ψιλοτσακωθεί. Ήμουνα στην παραλία, ξαφνικά γράφουνε κάτι στο Twitter, σε παίρνω τηλέφωνο και σου ζήτησα το λόγο για το τι έγραψες για μένα, τσακωθήκαμε, τα βρήκαμε μετά από λίγο!» είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr