Survivor: Η οργισμένη απάντηση του Πάνου στην Ελεονώρα Μελέτη για τα όσα του καταλόγισε για τον Μάριο (video)

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού παραχώρησε ο μάνατζερ ράγκμπι, Πάνος Αργιανίδης, ο οποίος και μίλησε για τη συμμετοχή του, αλλά και τις εξελίξεις στο Survivor, αποκαλύπτοντας παράλληλα πράγματα που δεν ξέραμε για το ριάλιτι.

Expand player

«Αυτό το μάνατζερ ράγκμπι ήταν πολύ επιτυχημένο τελικά, έμαθαν όλοι ότι υπάρχει και στην Ελλάδα. Η επίσκεψη του Σάκη ήταν πολύ καλό, έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά να ξεφύγουν λίγο, το χρειαζόταν τα παιδιά, ανανεώθηκε το κλίμα. Επειδή πολλές φορές στα αγωνίσματα υπάρχουν διάφορες μικρές λεπτομέρειες, έπρεπε να γίνει η ένσταση από τον μισθοφόρο, ήταν το σωστό, πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις δεν βλέπεις καθαρά. Έχει ξαναγίνει πολλές φορές, οι κανόνες πρέπει να ακολουθούνται. Είναι φυσικό να υπάρχουν αντιδράσεις, αλλά ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζara: Η ολόσωμη φόρμα που κάνει πάτο και στοιχίζει λιγότερο από 20 ευρώ!

Ο μάνατζερ ράγκμπι απάντησε και στην Ελεονώρα Μελέτη, και τα όσα είπε για σχέδιά του να διώξει τον Μάριο, όσο βρίσκονταν ακόμη στο ξενοδοχείο πριν μπουν στο παιχνίδι: «Σε καμία περίπτωση, δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να προδώσω αυτή τη φιλία που έχουμε με τον Μάριο, τον Βασάλο και τον Ορέστη. Ο Μάριος μου έδωσε το μαύρο του σκουφάκι, και εγώ του έδωσα το κομποσχοίνι μου, που ατα έχουμε ακόμη και σήμερα, οπότε το αμφισβητώ 100%, δεν υπάρχει λόγος να αναλωνόμαστε. Από εκεί και πέρα, όντως ήμουν στρατηγικός παίκτης. Κωνσταντίνος και Μάριος θα φτάσουν στον τελικό, είχα πάει και στην Κύπρο και γνώρισα τους γονείς του Μάριου, αυτό δείχνει τη φιλία και σχέση που έχουμε, οπότε όσα υποστηρίζει ο καθένας βλέπετε ότι δεν έχουν βάση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια Ιουνίου: Αναλυτικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη! Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα; (video)

Ήμουν ο μεγαλύτερος στην ομάδα των Μαχητών, για αυτό και είχα αρχηγικές τάσεις, νομίζω ωστόσο ότι η συνεννόηση από την πλευρά των αγοριών δείχνει ότι είμαστε άνθρωποι πολύ συνεννοήσιμοι. Είχα στρατηγική, όπως έχω και στη ζωή μου! Μπαίνω στα μαγαζιά και με βάζουν κεντρικό τραπέζι από εκεί που μας έβαζαν πίσω πίσω και ακούω το τραγούδι του μάνατζερ ράγκμπι! Είναι μια δύσκολη περίοδος στην προσωπική μου ζωή, και λόγω της αναγνωρισιμότητας, αλλά θέλω να κάνω οικογένεια» κατέληξε ο μάνατζερ ράγκμπι. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.