Είδαμε την πρεμιέρα του νέου Prison Break και σας... αποκαλύπτουμε!

Το Prison Break μετά από 8 ολόκληρα χρόνια επέστρεψε, μαζί με το σασπένς που μας καθήλωνε σε κάθε επεισόδιο των τεσσάρων πρώτων κύκλων του!

του Παναγιώτη Παπανικολάου (papanikolaou@dousiscom.gr)



Το Athensmagazine.gr είδε το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου και σας παρουσιάζει τα στοιχεία που μας τράβηξαν την προσοχή και μας έκαναν να κολλήσουμε το καλημέρα!

Expand player

Πρώτο ερωτηματικό από την μέρα που μάθαμε ότι η λατρεμένη σειρά θα επιστρέψει στις οθόνες μας, ήταν πως είναι δυνατόν ο Michael Scofield να είναι ζωντανός. Στο τέλος του τέταρτου κύκλου είχαμε δει τον μεγάλο πρωταγωνιστή να πέφτει νεκρός ώστε να δραπετεύσει η αγαπημένη του, Σάρα, η οποία θα έφερνε λίγο αργότερα στην ζωή τον καρπό του έρωτάς τους!

Εκτός όμως από τον τρόπο με τον οποίο "έφυγε" ο Michael, ήταν καταδικασμένος να πεθάνει από σοβαρή ασθένεια και οι γιατροί του έδιναν ελάχιστο χρόνο ζωής. Με το "καλημέρα" της νέας σειράς το ενδιαφέρον μας καθηλώθηκε στο πως θα μας μεταφέρει η παραγωγή την "ανάσταση" του!

Στο πρώτο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου πρωταγωνιστικό ρόλο αποκτούν ο Λίνκολ (αδελφός του Michael), η Σάρα, καθώς και ο μισητός σ' όλους Τι Μπαγκ! Ο Λίνκολ Μπάροους μαθαίνει από τον Τι Μπαγκ ότι ο αδελφός του είναι ζωντανός και βρίσκεται σε φυλακή στην Υεμένη και ψάχνει μέχρι τέλους να μάθει την αλήθεια! Γι' αυτό και θα αναγκαστεί να σκάψει τον τάφο του Μάικλ, αντικρίζοντας αυτό που... περίμενε! Η σορός του Michael απουσιάζει, την ίδια ώρα που ο Μπάροους δέχεται δολοφονικές επιθέσεις από... αγνώστους με αποτέλεσμα οι σκέψεις του να γίνουν σιγουριά! Ο Michael ζει, αλλά...

Τι μας ξενέρωσε;

Σίγουρα η ανυπομονησία μας για τον πέμπτο κύκλο ήταν τόσο μεγάλη που μας κάνει να παραβλέψουμε όλα όσα μας ξενέρωσαν με το "καλημέρα"! Τι ήταν αυτό; Αρχικά η Σάρα, μετά τον θάνατο του αγαπημένου της, είχε φτιάξει ξανά την ζωή, έχοντας παντρευτεί! Ωστόσο σύντομα αναμένεται και πάλι... ελεύθερη αφού ο σύζυγός της από την... πρεμιέρα κιόλας χαροπαλεύει στην εντατική!

Που είναι ο Μάικ; Παραμένει ο ίδιος που ήταν;

Στο τέλος του επεισοδίου κάνει την εμφάνισή του και ο μεγάλος πρωταγωνιστής! Λίγο πριν τους τίτλους τέλους της πρεμιέρας ο Λίνκολ εντοπίζει με την βοήθεια... παλιών γνώριμων (C-Note και Sucre) τον Michael σε φυλακή στην Υεμένη! Γιατί όμως ο αδελφός του δεν τον... αναγνωρίζει; Τι σημαίνουν τα νέα τατουάζ στις παλάμες του; Γιατί είναι καταχωρημένος με διαφορετικό όνομα; Προσποιείται για κάποιον άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο ή δεν είναι αυτός που όλοι περιμένουμε; Η απάντηση στα επόμενα οκτώ συναρπαστικά επεισόδια του νέου Prison Break που θα ακολουθήσουν...