«SILA»:Αποκλειστικό ρεπορτάζ- Και έζησαν αυτοί καλά…

Γεμάτο αγάπη, έρωτα και ευτυχία είναι το τελευταίο επεισόδιο του «SILA». Ο Μποράν και η Σιλά έχουν αφήσει πίσω τους το κακό παρελθόν και όλα τα άσχημα που πέρασαν και πλέον ζουν ευτυχισμένοι μαζί με τα παιδιά τους. Οι δυο τους κάνουν μια νέα αρχή και πολλά όνειρα για το μέλλον. Για τους ίδιους και για τα παιδιά τους… Το τελευταίο επεισόδιο ξεκινάει έξι μήνες μετά το ατύχημα της Σιλά… Η Σιλά έχοντας ξεπεράσει πια...

Expand player

το πρόβλημα της υγείας της, όπου για ένα διάστημα την είχε αφήσει παράλυτη, ζει πια ευτυχισμένη μαζί με τον Μποράν και το γιο τους στο Μαρντίν. Η πρώτη σκηνή του τελευταίου επεισοδίου ξεκινάει με τη Σιλά να είναι έγκυος και ξαπλωμένη στο κρεβάτι της. Μαζί της είναι η Ναρίν που παίζει με το γιο του αδελφού της. Την ίδια ώρα στο πατρικό σπίτι της Σιλά, οι γονείς της έχουν τη κόρη του Αζάντ και της Ναρίν και ο μικρός αδελφός της Σιλά, παίρνει το κινητό του Τζελίλ για να τους βγάλει φωτογραφία. Ο Μποράν βρίσκεται μαζί με τον Αμπάι, ενώ οι γονείς του Μποράν συζητούν για το πόσο άλλαξαν επιτέλους οι ζωές τους και πόσο ευτυχισμένοι ζουν πια.

Δίδυμη ευτυχία για Σιλά & Μποράν

Ο Μποράν μετά τη βόλτα του με τον Αμπάι επιστρέφει στο σπίτι. Ετοιμάζεται να φύγει ξανά για να πάει στα εγκαίνια του νέου σχολείου στο Μαρντίν μαζί με τον Αμπάι. Η Σιλά τού ζητάει να πάει μαζί του. Εκείνος, όμως, δεν την αφήνει καθώς βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

-Σε παρακαλώ Μποράν, νιώθω μια χαρά.

-Τώρα νιώθεις, αλλά εκεί θα έχει πολύ κόσμο!

-Σε παρακαλώ, του λέει εκείνη και εκείνος δεν της χαλάει τελικά χατίρι. Κι ενώ οι δυο τους βρίσκονται στο αυτοκίνητο και πηγαίνουν στον προορισμό τους, ξαφνικά η Σιλά νιώθει έντονους πόνους.

-Πάμε γρήγορα στο νοσοκομείο, της λέει. Εν τω μεταξύ ο Αμπάι τον περιμένει και η γυναίκα του τού ζητάει και εκείνου να πάει μαζί του. Όμως, όπως ο Μποράν με τη Σιλά, έτσι και εκείνος δεν την αφήνει γιατί είναι έγκυος. Κάποια στιγμή ο Αμπάι τηλεφωνεί στον Μποράν:

-Πού είσαι Μποράν;

-Στο νοσοκομείο.

-Στο νοσοκομείο; Έγινε κάτι, λέει ο Αμπάι και η γυναίκα του αναστατώνεται.

-Όχι, του λέει ο Μποράν και εκείνη την ώρα βγαίνει η νοσοκόμα η οποία του λέει:

-Συγχαρητήρια κύριε Μποράν, αποκτήσατε δύο παιδιά!

-Η Σιλά πώς είναι, ρωτάει εκείνος.

-Είναι καλά, αλλά λίγο κουρασμένη, του απαντάει. Παράλληλα, Αμπάι ακούει από το τηλέφωνο και χαίρεται για το φίλο του. Αργότερα ο Μποράν πηγαίνει στο δωμάτιο της Σιλά για να τη δει.

-Πώς είναι ο μπαμπάς, τον ρωτάει η Σιλά.

-Ποιος μπαμπάς;

-Εσύ, του λέει η Σιλά και ο Μποράν δεν κρύβει τη χαρά του. Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας όταν ειδικά η νοσοκόμα φέρνει τα μωρά.

Όνειρα, αγάπη, ευτυχία!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ!

TAGS