Γλυκό ψυγείου με λάιμ και μπισκότο
Θα γλύφετε τα δάχτυλα σας
17.11.2021
/
13:18
Γλυκό ψυγείου με λάιμ και μπισκότο. Απλή και νόστιμη συνταγή σε χρόνο ντετέ.
Υλικά
- 1 Κονσέρβα Γάλα Ζαχαρούχο
- 1 Κονσέρβα Γάλα Εβαπορέ
- Χυμός από 500g Limes
- 300g Μπισκότα Πτι-Μπερ
- Ξύσμα από 1 Lime
Εκτέλεση
- Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων χτυπάμε το ζαχαρούχο με το γάλα εβαπορέ.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε τον χυμό σιγά-σιγά.
- Στρώνουμε ένα ταψάκι 24Χ24 εκ. με μία στρώση μπισκότα και απλώνουμε πάνω τους το ⅓ της κρέμας.
- Επαναλαμβάνουμε άλλες δύο φορές.
- Βάζουμε το γλυκό στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ώρες.
- Πριν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με το ξύσμα lime.
Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr: