Η κολασμένη μαρινάδα για χοιρινές μπριζόλες!

Τέλεια!

Η τέλεια συνταγή για τη μαρινάδα για χοιρινές μπριζόλες! Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και για χοιρινό ρολό ή κότσι!

Expand player

Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά την συνταγή στο Athensmagazine.gr:

Υλικά

  • 1 κουτάκι μπύρα (330μλ)
  • 1 κσ κοφτή μουστάρδα σκόνη
  • 1 κσ κοφτή πάπρικα
  • 2 κγ αλάτι περίπου
  • 1 κγ πιπέρι
  • Λίγο μπούκοβο προαιρετικά
  • Αρκετό λαδάκι
  • 1 κσ ρίγανη
  • 4-5 κλωναράκια δενδρολίβανο
  • 2 λεμόνια για χυμό
  • 1 κσ μέλι περίπου

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά το κρέας μας το στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί και το τοποθετούμε σε ένα ταψί ή βαθύ τάπερ

Ρίχνουμε όλα τα υλικά μας εκτός της μπύρας ανακατεύουμε πολύ καλά να μαριναριστούν από όλες τις μεριές και στο ψυγείο για ένα βράδυ ή αν δεν έχουμε χρόνο σίγουρα 1-3 ωρίτσες

Τέλος ρίχνουμε τη μπύρα όταν είναι να μπουν τα κρέατα στο φούρνο για ψήσιμο

Ανάλογα το κρέας ίσως χρειαστεί λάδι και λίγο νεράκι.Πάντα πρέπει να έχει ζουμάκι για να ποτίσει καλά μέχρι μέσα ειδικά όταν είναι μεγάλο κομμάτι

Πηγή: cookpad.com