Μέσα σε μια κανάτα βάζει αυγά, τυρί, μπέικον και τα ανακατεύει - Στη συνέχεια τα βάζει στην παγοθήκη και...

Θα το κάνετε σίγουρα!

Το Athensmagazine.gr μετά την τέλεια συνταγή με τα αυγά και το τυρί στο φούρνο, θα σας παρουσιάσει ένα τρομερό κόλπο για εύκολη και γρήγορο φαγητό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε αυγά, τυρί και μπέικον.

Expand player

Όλοι μας θα θέλαμε να κάνουμε τη ζωή μας λίγο πιο εύκολα και σίγουρα πιο γευστική. Μερικοί άνθρωποι, λοιπόν, στύβουν το μυαλό τους και βρίσκουν τρόπους να γλιτώσουν το χρόνο του μαγειρέματος ή τουλάχιστον να τον μειώσουν.

Όσο και να αγαπάτε τη μαγειρική, μερικές φορές ο χρόνος σας είναι τόσο περιορισμένος που δεν προλαβαίνετε να φτιάξετε ούτε μια ομελέτα. Γι' αυτό εμείς είμαστε εδώ για να σας δείξουμε ένα μικρό μυστικό που θα σας ξετρελάνει!

Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε έναν άντρα να ρίχνει μέσα σε μια κανάτα αυγά, μπέικον και τριμμένο τυρί, στη συνέχεια τα ανακατεύει με έναν αυγοδάρτη, ρίχνει το μείγμα σε μια παγοθήκη και το τοποθετεί στην κατάψυξη. Κατά αυτόν τον τρόπο έχει πάντα μια ομελέτα έτοιμη. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα τηγάνι και 5 λεπτά!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο και μερικά ακόμα κόλπα που θα σας λύσουν τα χέρια:

Γέμισε μια φόρμα του κέικ με αυγά και λουκάνικα και έφτιαξε κάτι πεντανόστιμο

Όλοι αγαπάμε τις ομελέτες και ξέρουμε πως τα αυγά αποτελούν ένα από τα πιο θρεπτικά παράλληλα νόστιμα υλικά για το πρωινό μας μιας και μας γεμίσουν ενέργεια. Τι γίνεται όμως με τις θερμίδες; Το Athensmagazine.gr είναι εδώ σήμερα για να σου δείξει την τέλεια συνταγή για μια ομελέτα φούρνου με λουκάνικα. Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμη, σε γλιτώνουμε και από το πλύσιμο σκευών μιας και το μόνο που θα χρειαστεί να λερώσεις είναι μια φόρα για κέικ. Αν πάλι επιμένεις στο English breakfast και τα τηγανητά αυγά, δες εδώ πώς θα πετύχεις το τέλειο αυγό.

Τα υλικά που θα χρειαστούμε

  • Μια φόρμα αντικολλητική
  • 9 αυγά
  • 1 συσκευασία χοτ Ντογκ (5 μέσα)
  • 1/2 κούπα αλεύρι γ.ο.χ
  • 1/2 κούπα γάλα
  • 1 κ.σ μπεκιν
  • 1/4 κούπα ελαιόλαδο
  • 3 κ σ τριμμένη φέτα
  • Αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

  • Αλείφουμε τη φόρμα με το λάδι.
  • Βάζουμε προσεκτικά τα λουκάνικα λυγίζοντας ελαφρά (δείτε τη φωτογραφία μου έχει πλάκα Γιατί γλιστράνε μερικές φορές)
  • Χτυπάμε τα αυγά προσθέτουμε το αλεύρι να γίνει ένας λείος χυλός, διαλύουμε το baking στο νερό και προσθέτουμε στο μείγμα και ανακατεύοντας ελαφρά, προσθέτουμε την φέτα, αλάτι, πιπέρι. με κουτάλα βάζουμε προσεκτικά στη φόρμα το μείγμα για να μην κουνηθούν και πέσουν τα λουκάνικα.
  • Σε προθερμασμένο φούρνο 180°C αέρα ώσπου ροδίσει.
  • Αφήνουμε 5 λεπτά και ξεφορμάρομαι σε πιάτο συνοδεύουμε με ντομάτα, μαρούλι σαλάτα ή ακόμα ψωμί με μαρμελάδα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Βάζει αλουμινόχαρτο στο φούρνο και τοποθετεί τα αυγά από πάνω - Το αποτέλεσμα; Εκπληκτικό

Τραγανά ρολάκια με ψωμί του τόστ ζαμπόν και τυρί