Κιμαδόπιτα με φύλλο κανταΐφι

Μια διαφορετική πρόταση!

Μια πεντανόστιμη πίτα με τραγανό φύλλο κανταΐφι και πεντανόστιμη γέμιση με κιμά πράσα και τυρί, για το τέλειο ορεκτικό ή συνοδευτικό στο γιορτινό, επίσημο τραπέζι σας και όχι μόνο. Μια συνταγή (από εδώ) για μια αληθινά πρωτότυπη και γευστικότατη πίτα που θα εντυπωσιάσει εσάς και τους καλεσμένους σας με την υπέροχη γεύση της.

Expand player

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαρώνει ο Σκλαβενίτης: Το μεγάλο σχέδιο για την εκτόξευση!

Υλικά συνταγής
Για τη πίτα:
500 γρ. φύλο κανταΐφι
1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο λιωμένο, για το ταψί και το φύλλο κανταΐφι
2 αυγά
500 ml γάλα πλήρες
Για τη γέμιση:
4 πράσα (το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος), κομμένα σε ροδέλες 2 εκ.
3 κ.σ. ελαιόλαδο
300 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς (κατά προτίμηση από κιλότο)
300 γρ. χοιρινός κιμάς (κατά προτίμηση από στρογγυλό)
2 αυγά χτυπημένα
1 κεσεδάκι (200 γρ.) γιαούρτι στραγγιστό
1 φλ. τσαγιού τριμμένο κασέρι
1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένος άνηθος
ελάχιστο μπαχάρι σε σκόνη, αλάτι, πιπέρι