Portofino: Μας ψάρωσε στη Μαρίνα Ζέας...

Η πιο πρόσφατη άφιξη στη Μαρίνα Ζέας έφτασε τον Οκτώβριο του 2016 με κοσμοπολίτικη αύρα Portofino.

Expand player

Το νησιώτικο σκηνικό του με θέα συνάδει απόλυτα με την sea food κουζίνα που πρεσβεύει με αδυναμία στα φρέσκα ψάρια ,θαλασσινά και τα ελληνικά προϊόντα μικρών παραγωγών.

Τι να πει κανείς για το σιγομαγειρεμένο χταπόδι με μαυροδάφνη και φάβα Σχοινούσας ή το σεβίτσε με φρέσκο ψάρι αρωματισμένο με λεμόνι και κρίταμο;Εξίσου καλοδομημένη και η wine list στραμμένη στον ελληνικό αμπελώνα.