Survivor trailer 18/05: «Ήρθε και με έβρισε, θα πω κι άλλα...» - Απόλυτο ξεμπρόστιασμα από τον Τάκη μπροστά στον Λιανό!

Πανικός ξανά με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας που κανείς δε θέλει πια στο ριάλιτι!

Survivor trailer: Οι εξελίξεις στο Survivor 5 είναι καταιγιστικές, με τον Τάκη Καραγκούνια να βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο των εξελίξεων από... φίλους και εχθρούς, αφού διαλέγει ξανά να συνεχίσει στο δικό του, μοναχικό, δρόμο.

Expand player

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας, μάλιστα, το προχωρά ένα «βήμα» πιο πέρα, αφού φτιάχνει τη δική του προσωπική καλύβα με τα ίδια του τα χέρια. Ο στόχος είναι για ακόμη μια φορά «διπλός», από τη μία να... εξάψει τα πάθη εναντίον του, από την άλλη να αποτελεί το βασικό θέμα συζήτησης, θεωρώντας πως κάνει το δικό του «γκελ» στο κοινό.

Survivor trailer: Οι νέες κατηγορίες στον Τάκη και η οργισμένη του αντίδραση

Οι δύο ομάδες, παράλληλα, προχωρούν σε ένα πολύ δυνατό δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, με το... διάλειμμα με τους Τούρκους All Stars να έχει ολοκληρωθεί και τη σκληρή πραγματικότητα να έχει επανέλθει, σε έναν νέο αγώνα, που ενδεχομένως να μας δείχνει πως στόχος είναι... να φύγει ο Τάκης, κάτι που φανέρωσε και ο πρώτος.

Η επίθεση συνεχίζεται σε τέτοιο βαθμό, που μέχρι και η Στέλλα Ανδρεάδου τον κατηγορεί ανοικτά στο συμβούλιο για τον τρόπο, με τον οποίο κινείται. Κι εκείνος, όμως, δεν αφήνει αναπάντητα τα όσα λέει η συμπαίκτριά του, τονίζοντας πως θα πει νέες αλήθειες πολύ σύντομα.

Δείτε το trailer:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Survivor 5: Ανακοίνωση "βόμβα" από τον Γιώργο Λιανό - Ο νέος κανόνας που ενεργοποιείται

Survivor 5: Σε πελάγη ευτυχίας η Βρισηίδα - "Χάρηκα που γύρισα κοντά στον Σπύρο, μού έλλειψε"