Survivor spoiler 17/03: «Βόμβα» στους «Μπλε» - Ο Αλέξης συμμαχεί με τον Τζέιμς και διώχνουν την Ελευθερία

Τα δύο στρατηγικά μυαλά... τα βρίσκουν και πάνε για τον επόμενο στόχο!

Survivor spoiler: «Βόμβα» πέφτει στην «μπλε» παραλία, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες τις τελευταίες ώρες και τον Αλέξη Παππά να ετοιμάζεται να συμμαχήσει με την τριάδα των Τζέιμς, Άννας Μαρίας και Νίκου, με σκοπό να διώξουν την Ελευθερία.

Expand player

Ο ηθοποιός και μοντέλο έχει αποδείξει όλο αυτό τον καιρό, ότι αποτελεί έναν εξαιρετικά στρατηγικό παίκτη, ο οποίος δε διστάζει να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε ένωση δυνάμεων με συμπαίκτες του, προκειμένου να μείνει για πολύ καιρό στο παιχνίδι. Το Survivor, άλλωστε, είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης όχι μόνο στο θέμα του φαγητού και των αγωνισμάτων, όπου μάλιστα ο Αλέξης θριάμβευσε εσχάτως ως άλλος… Σάρας, αλλά και στο με ποιο τρόπο θα εξασφαλίσεις την παραμονή σου στην καλύβα, αξιοποιώντας ευνοϊκές καταστάσεις.

Μπορεί το δίδυμο, που είχε συνθέσει με τον Κρις Σταμούλη, να αποδείχθηκε «αυτοκτονικό», αλλά τελικά ο Παππάς γνώριζε πολύ καλά το τι έκανε. Αποχώρησε, δηλαδή, ένας λιγότερο δημοφιλής παίκτης και, σε συνδυασμό με την έλευση των νέων παικτών, η μοναξιά του θα ήταν το ατού, με τις δύο υποομάδες να χρειάζονται τη συμμαχία του, όταν θα ερχόταν η ψήφος της αποχώρησης στο συμβούλιο σε ενδεχόμενη ήττα.

Survivor spoiler: Έτσι συμμαχούν και διώχνουν την Ελευθερία ο Αλέξης και η τριάδα

Αυτό κάποια στιγμή θα συμβεί και ο… στρατηγός Τζέιμς το γνωρίζει πολύ καλά, έχοντας επαναλάβει αυτή την άποψη αρκετές φορές στη διάρκεια του παιχνιδιού, όποτε η ομάδα του «έχτιζε» ένα σερί. Κι επειδή «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», τον είδαμε σε αρκετά χαλαρές στιγμές με τον Αλέξη στο τελευταίο αγώνισμα, κάτι που φανερώνει πως ο ένας έχει αρχίσει να πλησιάζει στον άλλο.

Στο στόχαστρο, όμως, αντιθέτως θα βρεθεί η Ελευθερία Ελευθερίου, όπως είχε γίνει και στο παρελθόν. Μετά τον «πόλεμο» ανάμεσα στις δύο κλίκες, που έφερε την αποχώρηση του Γιώργου Ταβλαδάκη, επόμενος στόχος του Τζέιμς και της παρέας του είναι ξανά η τραγουδίστρια, κάτι που φαίνεται από το trailer του σημερινού (17/3) επεισοδίου, όπου για πρώτη φορά ο Καφετζής… θυμάται να βοηθήσει στην καλύβα, βρίσκοντας έτσι μια αφορμή να τσακωθεί μαζί της.

Την ίδια στιγμή βλέπουμε τον Αλέξη να μην τοποθετείται, κάτι που σημαίνει… ένοχη σιωπή και πολύ πιθανή συμμαχία με τον Τζέιμς, με στόχο να διώξουν μαζί την Ελευθερία. Δεν αποκλείεται, φυσικά, να τσακωθούν ξανά στο μακρινό μέλλον, αλλά προς το παρόν ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και για τους δύο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Survivor 4: Η νέα ανάρτηση του Γιώργου Ταβλαδάκη - «Δεν μπήκα ποτέ...»

Survivor 4: Ξεμπρόστιασε τον Αλέξη ο Ηλίας - «Μας κορόιδευε στο αγώνισμα…»