Παίκτης του Survivor υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Ο λόγος για τον...

Ο λόγος για τον... Κώστα Αναγνωστόπουλο!

Expand player

Κατεβαίνει υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλο που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο «Μισθοφόρος» Κώστας Αναγνωστόπουλος, από το Survivor 1.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής και με ανάρτησή του στο Facebook ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του.

Ποιος παίκτης του Survivor είχε εμφανιστεί στο GNTM;

Το φετινό Survivor Ελλάδα- Τουρκία έχει παίκτες που τραβάνε την προσοχή! Ένας από αυτούς είναι και ο Βασίλης Βασιλικός ο γνωστός επιχειρηματίας που δεν έχει κάνει μόνο μία τηλεοπτική εμφάνιση! Έχει ξαναεμφανιστεί και στο GNTM!

O Βασίλης Βασιλικός είναι ένας από τους παίκτες του φετινού Survivor, που κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Δεν είναι λίγες άλλωστε οι φορές που τον έχουμε δει να έρχεται σε αντιπαράθεση με τους συμπαίκτες του και να εκφράζει ανοιχτά τη δυσαρέσκεια του.

Το Survivor όμως δεν είναι το μοναδικό ριάλιτι στο οποίο έχουμε δει τον Βασίλη. Ο νεαρός λίγους μήνες πριν είχε εμφανιστεί και στο GNTM. Φυσικά όχι ως υποψήφιος αλλά για να στηρίξει την αγαπημένη του.

Η 18χρονη Αϊρα, στην πρώτη audition είχε καταφέρει να τραβήξει με την ομορφιά της την προσοχή των κριτών. Μάλιστα σε εκείνη την audition οι κριτές της ζήτησαν να φωνάξει και τον σύντροφό της ώστε να τον δούνε. Τότε εμφανίστηκε ο Βασίλης ο οποίος έδειχνε να καμαρώνει ιδιαίτερα για το κορίτσι του. Η εικόνα του ερωτευμένου ζευγαριού κέρδισε αμέσως τους κριτές, τόσο που ο Δημήτρης Σκουλός θέλησε να τους φωτογραφίσει. Βέβαια η Αϊρα μπορεί να μην κατάφερε τελικά να μπει στο σπίτι του GNTM,ο Βασίλης όμως κατάφερε να πάει στον Άγιο Δομήνικό και να δείξει τις αθλητικές του ικανότητες.

Σε ένα από τα πρόσφατα έπαθλα επικοινωνίας του ριάλιτι επιβίωσης το όμορφο μοντέλο έστειλε και μήνυμα στον αγαπημένο της προκειμένου να του πει πόσο της λείπει αλλά και να του δώσει δύναμη για να συνεχίσει.