Survivor Ελλάδα Τουρκία: Η βόμβα με την είσοδο του Γιώργου Αγγελόπουλου στο ριάλιτι! Όλη η αλήθεια!

Τρομερό και αποκλειστικό παρασκήνιο! Τι ισχύει;

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης!

Expand player

Ήδη μετά από τρεις μέρες, το Survivor Ελλάδα Τουρκία έχει πιάσει πάτο! Πιο πάτο για πρεμιέρα δεν γίνεται! Χτες το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης κατρακύλησε στο 13% και οι σειρήνες έχουν αρχίσει να ηχούν στα αυτιά του Ατζούν, ο οποίος ήδη έχει κάνει τις κινήσεις του!

Διαβάσαμε σε διάφορα sites την είδηση πως ο Τούρκος παραγωγός ετοιμάζει κίνηση βόμβα με πρόταση "μαμούθ" στον Γιώργο Αγγελόπουλο να μπει στο Survivor! Τι πραγματικά ισχύει όμως;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μεγάλο όνειρο της Μπάγιας Αντωνοπούλου εξελίχθηκε σε τραγωδία!

Η αλήθεια είναι πως όντως από το "κεφάλι" του Ατζούν πέρασε η σκέψη να προσεγγίσει τον Ντάνο, τον οποίο έχουν συνδέσει οι Έλληνες τηλεθεατές με τους αγώνες Ελλάδας Τουρκίας στο Survivor! Ωστόσο τα εμπόδια είναι πάρα πολλά!

Αρχικά αυτή την στιγμή ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει συμβόλαιο με τον Alpha και το Τατουάζ! Δεύτερον δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ο Ντάνος να τα βροντήξει και να πάει στον Άγιο Δομίνικο χωρίς τροφή και νερό για μήνες! Το έκανε όταν ήταν άγνωστος και έφτασε στην κορυφή, πλέον δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει!

Και τρίτον και πιο σημαντικό είναι πως οι σχέσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Τούρκο παραγωγό, καθώς και με τον ΣΚΑΙ, δεν είναι οι καλύτερες δυνατές! Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, τα πάντα "ψυχράθηκαν" μετά την απόφαση του Ντάνου να πάει στον Alpha, ενώ πληροφορίες μας αναφέρουν πως απέρριψε και προτάσεις του καναλιού του Φαλήρου για να βρεθεί σε άλλες εκπομπές αλλά και σε κάποιες σπάνιες εμφανίσεις στο Survivor 2!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή 05/02: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το πρώτο έπαθλο φαγητού;

To γυαλί επομένως έχει ραγίσει και πολύ δύσκολα θα κολλήσει ξανά! Επομένως ότι "πατάτα' διαβάζετε δεξιά και αριστερά στο διαδίκτυο περί παρουσίας του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor Ελλάδος Τουρκίας, μόνο ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας μπορεί να χαρακτηριστεί!

Θυμηθείτε όλους τους αγώνες του Ντάνου εναντίον των Τούρκων: