Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το απίστευτο έπαθλο επικοινωνίας!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει απόψε; Διάσημοι ή Μαχητές;

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή πλέον παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Expand player

Χτες όπως σας είχαμε αναφέρει πρώτοι από όλους από νωρίς το πρωί η Ελλάδα δεν κατάφερε να κερδίσει την Κολομβία και ηττήθηκε μάλιστα εύκολα! Σήμερα όμως οι δύο ομάδες χωρίζονται ξανά με στόχο ένα απίστευτο έπαθλο της επικοινωνίας!

Ποιο θα είναι αυτό; Από την προηγούμενη εβδομάδα σας είχαμε ενημερώσει ότι οι γονείς των παικτών ταξίδεψαν για Άγιο Δομίνικο και το πιο πιθανό είναι το έπαθλο να είναι αυτό! Προσοχή, αυτό δεν θεωρείται δεδομένο ακόμα αλλά εμείς αυτή την πληροφορία έχουμε εδώ και αρκετό καιρό!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι! Σήμερα μετά από αρκετό καιρό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, αναμένεται να έχουμε ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες με τους Διάσημους επιτέλους να φαίνονται ανταγωνιστικοί μετά από πολύ καιρό!

Το αγώνισμα, όπως και όλα τα φετινά, είναι ιδιαίτερα απαιτητικό με Διάσημους και Μαχητές να τα δίνουν όλα και να έχουμε την... ανατροπή! Πληροφορίες μας λένε πως οι Διάσημοι θα το παλέψουν μέχρι τέλους και δεν αποκλείεται σήμερα να τα καταφέρουν! Αυτό όμως θα επιβεβαιωθεί με την δεδομένη μας διαρροή αργά το απόγευμα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: "Πόσο κρατάει αυτή η λεύκανση δοντιών που έκανε ο Αγόρου; Ακόμα φωσφορίζει!"

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 θα σας έχει σίγουρη διαρροή με νικητή, σκορ και έπαθλο!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου: