Survivor Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει απόψε; Διάσημοι ή Μαχητές;

Από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα το Athensmagazine.gr σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή πλέον παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Expand player

Οι Μαχητές το τελευταίο διάστημα έχουν πάρει για τα καλά τον αέρα των αντιπάλων τους και χτες κατάφεραν να απολαύσουν το πιο μεγάλο έπαθλο άνεσης που έχει δοθεί φέτος! Η αξέχαστη κρουαζιέρα μαζί με κοκτέιλ και άφθονο φαγητό έφερε σίγουρα χαμόγελα στην ομάδα και διατήρησε την πολύ καλή ψυχολογία που επικρατεί από την μέρα που άλλαξαν παραλία!

Από την άλλη οι Διάσημοι κατάφεραν να γεμίσουν χτες τα στομάχια τους έστω και με το μίνι αγώνισμα που ακολούθησε με τον Σώζων και την Εύη να δίνουν ρέστα και να επικρατούν άνετα με 5-0 των αντιπάλων τους!

Σήμερα όμως ακολουθεί ένα διαφορετικό αγώνισμα, με έπαθλο αυτό της επικοινωνίας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

Αν αναλογιστούμε πως το συγκεκριμένο έπαθλο το έχουν... τερματίσει οι Μαχητές, τότε μεγαλύτερη ανάγκη για τη νίκη έχουν απόψε οι Διάσημοι που καλούνται σε πρώτη φάση να επικοινωνήσουν με στενούς τους φίλους! Γι αυτό και χρίζονται αυτόματα φαβορί για απόψε! Χωρίς αυτό όμως να αποτελεί διαρροή, την οποία ακόμα δεν την έχουμε στην κατοχή μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Η γυναίκα πίσω από τον νικητή Τιμολέοντα Διαμαντή! H μεγάλη περηφάνεια και η αποκάλυψη στον τελικό! (video)

Προς το παρόν δείτε εικόνες από το σημερινό αγώνισμα:

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr όπως κάθε βράδυ έτσι και απόψε από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 θα σας έχει σίγουρη διαρροή με νικητή, σκορ και έπαθλο!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου: