Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα χάνει σήμερα την ασυλία και δίνει 3 υποψήφιους προς αποχώρηση!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες Διασήμων και Μαχητών!

Expand player

Την εβδομάδα που διανύουμε έχουμε αλλάξει πολλά, αφού στο Survivor μπήκαν έξι νέες παίκτες, τρεις για κάθε ομάδα, που έχουν αλλάξει ξανά τα δεδομένα, καθώς οι Διάσημοι ήταν σε πολύ δύσκολη θέση μετά τρεις 4 συνεχόμενες αποχωρήσεις από το παιχνίδι!

Πλέον όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά! Σίγουρα από τους Διάσημους την παράσταση έχει κλέψει ο Σώζων Χάρος, τόσο για το όνομά του όσο και για τις τάσεις... γύπα που έχει δείξει με το καλημέρα! Το Twitter δεν μπορεί να τον... ξεπεράσει με τίποτα και οι ατάκες δίνουν και παίρνουν! (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - αποκάλυψη: Διέρρευσαν τα πάντα σε Μαχητές και Διάσημους! Η γκάφα της παραγωγής και οι συμμετοχές που ακύρωσαν!

Πάμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτι, γιατί σήμερα έχουμε ασυλία και μάλιστα την πρώτη από την στιγμή που μπήκαν οι 6 νέοι παίκτες στο παιχνίδι! Αρχικά να σας αναφέρουμε πως κανείς από τους νέους παίκτες δεν θα είναι υποψήφιος σήμερα, αφού έχουν την εβδομάδα προσαρμογής, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα αγωνιστούν! Θα πάρουν κανονικά μέρος στο σημερινό αγώνισμα, για να βοηθήσουν τις ομάδες τους!

Το σημερινό αγώνισμα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό! Όπως όλα φέτος έτσι και αυτό, κύριο χαρακτηριστικό είναι η ταχύτητα και η αντοχή, ενώ πάρα πολλά θα κριθούν και στον στόχο, ο οποίος δεν θα είναι και ο πιο εύκολος που είχαν μέχρι σήμερα οι παίκτες!

Οι Διάσημοι καλούνται να κερδίσουν την πρώτη τους ασυλία μετά από ένα μήνα... απραξίας! Ωστόσο δεν θα τα καταφέρουν αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr νικητές θα είναι και σήμερα οι Μαχητές!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Το «γλείψιμο» του Μουρούτσου στην Σπυροπούλου, το ρεκόρ αργοπορίας της Λαπάτη και το τέταρτο παιδί για τον Στέλιο Κρητικό! (videos)

Δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ!

Και πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης! Και εδώ επειδή δεν έχουμε το αποτέλεσμα της ημέρας δεδομένο θα μιλήσουμε υποθετικά! Δεδομένη θεωρείται η συμμετοχή είτε της Ροδάνθης, είτε της Σπυροπούλου αντίστοιχα και ανάλογα με το ποια ομάδα θα χάσει την ασυλία! Από εκεί και πέρα δεν αποκλείονται και οι εκπλήξεις αναλόγως με το ποιοι θα πάρουν τις ατομικές ασυλίες!

Εφόσον οι Μαχητές χάσουν την ασυλία μην σας κάνει εντύπωση αν είναι υποψήφιοι κάποιοι εκ των Θοδωρή Θεοδωρόπουλο ή Ηλία Γκότζη, ενώ δεν αποκλείεται και η "βόμβα" Μελίνα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάχη στην εντατική δίνει πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός μετά από σοβαρό τροχαίο!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Υποψηφίους ακόμα δεν γνωρίζουμε αλλά με δεδομένο ότι οι Διάσημοι χάνουν την ασυλία, σίγουρη υποψήφια, εφόσον δεν πάρει ατομική ασυλία είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Πλην της παρουσιάστριας, πολύ πιθανή είναι και η υποψηφιότητα του Μουρούτσου, καθώς θεωρείται απίθανο να καταφέρει για 4η σερί φορά να εξασφαλίζει ατομική ασυλία ενώ πάντα παίζει και το όνομα του Νάσου Παπαργυρόπουλου, ο οποίος ήταν υποψήφιος και μια εβδομάδα πριν!

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, θα σας μεταφέρει δεδομένη διαρροή από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 με νικητές ατομικής ασυλίας και υποψήφιους προς αποχώρηση!

Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου (κάτω από τις διαφημίσεις):