Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Η σφαγή των Μαχητών, το εμπάργκο στην Σπυροπούλου και η μεγάλη ανατροπή στην ασυλία! (videos)

Οι μέρες στον Άγιο Δομίνικο περνάνε καθώς διανύουμε ήδη την δεύτερη εβδομάδα και τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν.

Expand player

Το Athensmagazine.gr όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα σας παρουσιάζει τα highlights της Τρίτης! Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία, ποιοι είναι υποψήφιοι, ποιοι μάλωσαν μεταξύ τους και... όλα τα ευτράπελα.

Αγώνας ασυλίας και η πίεση των παικτών είναι μεγάλη με αποτέλεσμα αυτό να τους δημιουργεί ένταση!

Το δεδομένο αυτό φάνηκε και στην ομάδα των Μαχητών μιας και πήγαν να γίνουν μαλλιά κουβάρια για μια κούπα ρύζι!

Συγκεκριμένα η Αγγελική προθυμοποιήθηκε να μαγειρέψει για τους συμπαίκτες της λίγο ρύζι για τον αγώνα! όταν το φαγητό ετοιμάστηκε το πήγε στην καλύβα και άρχιζε να μοιράζει τα πιάτα! Τότε ο Κωνσταντίνος ξέσπασε καθώς θεώρησε ότι έβαλαν υπερβολικά μικρές ποσότητες ενώ τους περίμενε ένας πολύ σημαντικός αγώνας και εκείνοι αντί να βάλουν περισσότερες μερίδες τσιγκουνεύτηκαν το φαγητό ενώ έχουν συνεχίσει συνεχόμενα έπαθλα φαγητού!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Η Αγγελική Κοκαλίτσα θεώρησε και κατηγόρησε τους παίκτες της ομάδας για διπροσωπία αφού είπε: «Κάποιοι πειράχτηκαν με την ποσότητα του φαγητού αλλά δε νομίζω ότι είναι αυτό οπότε καλύτερο είναι να αποκαλύψουν τι θέλουν πραγματικά... για να συνεννοηθούμε!»

Σίγουρα ήταν υπερβολικός ο στην αντίδραση του, κάποιοι συμπαίκτες του του έδωσαν δίκιο λόγω πείνας και άλλοι αντέδρασαν! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Η αλήθεια είναι πως μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από την στιγμή που έχει μπει στο παιχνίδι να έχει χαρίσει νίκες στην ομάδα της έστω και από τύχη αυτό όμως δεν κάνει τους συμπαίκτες της να πιστεύουν σε αυτήν!

Συγκεκριμένα λίγο πριν το αγώνισμα ασυλίας την ώρα που αποφάσιζαν οι γυναίκες των διάσημων για το ποιες θα αγωνιστούν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε πως θα μπει στον αγώνα και ότι θέλει να βοηθήσει την ομάδα της!

Μετά από ώρα και αφού έχουν καταλήξει στο ποιες θα μπουν στον αγώνα έχοντας βάλει μέσα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά από δική της θέληση, γύρισε η Κατερίνα Δαλάκα και της είπε «Κωνσταντίνα ε΄συ καλύτερα να μπεις στον δεύτερο αγώνα αν είναι» με την παρουσιάστρια να έρχεται σε φανερή αμηχανία και εκεί που πήγε να μιλήσει «Εγώ απλά θέλω....» την διέκοψαν και συνέχισαν σαν να μην συνέβη τίποτα! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Η Ξένια των Rec είναι αναμφισβήτητα η πιο σέξι και ερωτική παίκτρια του φετινού Survivor!

Κάθε μέρα μας εκπλήσσει με τις σούπερ αποκαλυπτικές εμφανίσεις της!

Το θέμα είναι ότι και χθες μέσα στην απίστευτη βροχή και στην λασπουριά η Ξένια των Rec κατάφερε πάλι να μας εκπλήξει με μια εμφάνιση που σίγουρα θα συζητηθεί!

Το θέμα είναι πως σήμερα έκανε και σούπερ εμφάνιση και κέρδισε και το αγώνισμα! Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:


Με διαφορά τεράστια ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ο κολυμβητής είναι ο πιο κύριος από όλους τους παίκτες στο Survivor!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 31 Ιανουαρίου;

Είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει μέσα στην καρδιά του και στην ψυχή του το fair play!

Είναι ο μοναδικός από όλους τους παίκτες που αγωνίζονται που όταν τελειώνει το παιχνίδι του πριν γυρίσει στον πάγκο της ομάδας του πάντα χαιρετάει τον αντίπαλο! Ο Γιάννης Δρυμωνάκος είναι ένα παιδί σεμνό, ταπεινό, λιγομίλητο με ήθος και καλός στα αθλήματα!

Το Athensmagazine.gr τον υποστηρίζει και μόνος για το ήθος που φέρνει σε ένα reality! Δείτε τι έκανε σήμερα στο παιχνίδι, παρατηρήστε προσεκτικά τα πλάνα στο Athensmagazine.gr και θα καταλάβετε!

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα το Athensmagazine.gr σας έγραψε πρώτο από το πρωί το spoiler για το ποιος κερδίζει!

Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες είναι πάντα έγκυρες και αυτό φαίνεται εκ του αποτελέσματος που μας δικαιώνει!

Όπως σας είχαμε γράψει λοιπόν, χθες κέρδισαν οι Διάσημοι με 10 - 9 και οι Μαχητές βγήκαν στον τάκο! (Survivor 2 -Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία!) Δαλάκα και Κρητικός χάρισαν την πολυπόθητη νίκη και καταχειροκροτήθηκαν! Δείτε το σχετικό βίντεο:


Σας το είχαμε γράψει και επιβεβαιωθήκαμε!

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr έφτασαν το πρωί στα γραφεία μας και πέσαμε... μέσα άλλη μια φορά!

Ατομικές ασυλίες από την ομάδα των μαχητών σας είχαμε ήδη πει πως θα έχει η Ντάρια από τις νίκες και ο Θοδωρης Θεοδωρόπουλος από το ατομικό αγώνισμα όπως και έγινε! Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Οι κόντρες έχουν ήδη ξεκινήσει στο Survivor!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν σήμερα 31 Ιανουαρίου συμπληρώνονται 22 χρόνια από την κρίση στα Ίμια που έφερε Ελλάδα και Τουρκία στα πρόθυρα ένοπλης αντιπαράθεσης

Συγκεκριμένα, η Ζωή από τους μαχητές φαίνεται πως δεν συμπαθεί ιδιαίτερα την Σπυροπούλου!

Εμείς, το παρατηρήσαμε από την αρχή αλλά σήμερα ξαναέκανε κάτι απαράδεκτο! (Survivor 2: Η αγενέστατη συμπεριφορά της Ζωής στην Σπυροπούλου που έφερε την παρουσιάστρια σε απίθανη αμηχανία! Τα συμπεράσματα δικά σας! (Βίντεο)

Πριν αγωνιστούν, η Σπυροπούλου την ρωτάει πως νιώθει και η ίδια την αγνοεί επιδεικτικά για δεύτερη φορά! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δεν μας αρέσει να ευλογούμε τα.. γένια μας αλλά πάντα μας χαροποιεί όταν πέφτουμε μέσα!

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα το Youweekly.gr με αποκλειστικές πληροφορίες σας έγραψε ποιοι κέρδισαν την ασυλία αλλά και ποιοι θα είναι υποψήφιοι!

Όπως σας είχαμε γράψει λοιπόν στο Youweekly.gr, σήμερα υποψήφιοι είναι η Αγγελική Κοκαλίτσα, η Ροδάνθη και ο Νίκος Θωμάς!

Δείτε το σχετικό βίντεο: