Το πρώτο story του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Istagram! Η αγαπημένη του συνήθεια που δεν μπορούσε να απολαύσει όσο ήταν στον Άγιο Δομίνικο (Photos)

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος χαρακτηρίστηκε για κάποιες συμπεριφορές του μέσα στο Survivor. Μία από αυτές; Πώς το φαγητό, το υγιεινό πάντα, είναι η αγαπημένη του συνήθεια και όταν δεν έτρωγε είχε πολλά νεύρα. Μάλιστα ο ίδιος είχε αποκαλύψει πως τρώει μεγάλες ποσότητες φαγητού επειδή γυμνάζεται και το σώμα του καταναλώνει περισσότερες θερμίδες.

Expand player

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκλειστικό: Το τέλος μιας μακροχρόνιας σχέσης, ο νέος μάνατζερ και το καβαλημένο καλάμι! Τι έχει σκοπό να πράξει στην συνέχεια ο Ντάνος;

Έτσι ο παίκτης που έκαψε καρδιές ανέβασε το πρώτο Instagram Story του το οποίο δεν θα μπορούσε να μην είναι ένα γεύμα με τον φίλο του… Ορέστη Τσανγκ…. Το οποίο γεύμα αποτελούταν από μπριζόλες, πατάτες και σαλάτες…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό - ντοκουμέντο: Μόνο εδώ το ηχητικό ντοκουμέντο του Τόνι Μαυρίδη που μιλάει για τον αλκοολισμό και την Έλενα Παπαρίζου! (video)

Μάλιστα, ο Ορέστης στο βίντεο τον πρόδωσε και είπε ότι έφαγε διπλή ποσότητα φαγητού…

Πηγή: youweekly.gr