Γεια σου μάγκα Ντάνο: Η παλικαρίσια κίνησή του χθες που απέδειξε ότι είναι ψυχάρα! (Video)

Τι τελευταίες ημέρες μεγάλος ντόρος προκλήθηκε με τα επεισόδια του Survivor όπου η ελληνική ομάδα κλήθηκε να αντιμετωπίσει την ομάδα της Τουρκίας.

Expand player

Προφανώς από τα επεισόδια αυτά δεν έλειψαν τα ευτράπελα.

Στο δεύτερο όμως επεισόδιο κι αφού η τούρκικη ομάδα είχε καταφέρει να κάνει ήδη το 1-0 η ελληνική ομάδα ξεκίνησε ενωμένη και με δύναμη.

Δείτε επίσης: Survivor γλέντι: Ο Βασάλος τρώει χαστούκι απο την Τουρκάλα αφου πρώτα την.... (Video)

Το athensmagazine.gr που πάντα παρατηρεί και σας παρουσιάζει σκηνικά που δεν έχετε προσέξει από το παιχνίδι επιβίωσης του Σκαι αυτή τη φορά παρατήρησε την κίνηση αξιοπρέπειας του Γιώργου Αγγελόπουλου προς τον Γιάννη Σπαλιάρα την στιγμή που ο τελευταίος δεν έδωσε την νίκη σε μια μάχη με τον Τούρκο αντίπαλο, στήθος με στήθος.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν αυτός που μαζί με τον Κώστα Κοκκινάκη μαχόταν να κερδίσει τον ένα παραπάνω πόντο για την ομάδα του. Παρά τα λάθη που κόστισαν αρκετή καθυστέρηση στην αντίπαλη ομάδα ο Γιάννης δεν κατάφερε να κερδίσει καθώς έχασε στον στόχο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς άλλαξαν έτσι: Δείτε στα νιάτα τους 20 διάσημους Έλληνες (Photo)

Τότε ο Γιώργος Αγγελόπουλος έτρεξε στο πλευρό του Σπαλιάρα, ενώ κανείς άλλος από την ομάδα δεν έκανε την κίνηση από τον πάγκο να πάει κοντά του τον ακούμπησε στον ώμο και φώναξε στους υπόλοιπους να έρθουν κοντά τους!

Αυτό θα πει αξιοπρέπεια!

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:

πηγη: YOUWEEKLY