Η δήλωση της Παπαδοπούλου για τον Γιάννη Σπαλιάρα που μας άφησε όλους άφωνους: "Ο Γιάννης μπορεί να είναι..."!

Το γεγονός ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν θα κρατήσει πολλές φιλίες από τον Άγιο Δομίνικο, νομίζω ότι ήταν κάτι που όλοι το περιμέναμε. Ωστόσο ένας άνθρωπος, ο οποίος από όσο γνωρίσουμε από το παιχνίδι ένιωθε και αυτός φίλη του την τραγουδίστρια, ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Expand player

Η τραγουδίστρια μίλησε στο Survivor Πανόραμα, για το μοντέλο και παρουσιαστή. «Νομίζω όπως και επικροτώ την εξέλιξη γενικά, νομίζω ότι φιλαράκι μου θα μείνει ο Σπαλιάρας ,γιατί ο Σπαλ εξελίχθηκε γιατί μετά τη πρώτη ψηφοφορία που βγήκε υποψήφιος εξελίχθηκε και άλλαξε» είπε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμμορία ανηλίκων επιχειρεί να ληστέψει ηλικιωμένο σε ΑΤΜ! Αυτό που ακολουθεί όμως δεν το περιμένει κανείς! (video)

Και συνέχισε «Χρειάζεται λίγος χρόνος για να μπορείς να καταλάβεις έναν άνθρωπο ο Σπαλ μπορεί να είναι ότι είναι, και οτιδήποτε μπορεί να φαντάζεται κάποιος ή να γνωρίζει όπως και εγώ είχα μια άποψη για τον Γιάννη χωρίς τον γνωρίζω»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Αποκλειστικό: Όλη η αλήθεια για το κλέψιμο της ματσέτας! Ποιος την πήρε - Τι θα δούμε σήμερα! (Video)

Ενώ κατέληξε πως σίγουρα όμως θα εκτιμήσει ότι είναι ψυχούλα. Δείτε όσα είπε στο βίντεο: