Super League: Όρθιος στην Λαμία ο Αστέρας! (video)

Απέδρασε στο φινάλε με το Χ!

Η ομάδα της Τρίπολης κατάφερε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης με πέναλτι στο 91΄!

Expand player

Το παιχνίδι ανάμεσα στη Λαμία και τον Αστέρα Τρίπολης ήταν κακό ποιοτικά όμως είχε έντονο σασπένς με τους φιλοξενούμενους να χαμογελούν στο τέλος καθώς κατάφεραν να αποσπάσουν την ισοπαλία(1-1) σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε… χαμένο για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς. Μετά από 45αλεπτο που μάλλον δεν θα θυμάται κανείς, με ελάχιστες καλές στιγμές και για τις δυο ομάδες, η Λαμία άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς και να πιέζει. Η υπεροχή των γηπεδούχων κατέληξε σε γκολ στο 64΄ με τον Μπιανκόνι να πλασάρει εύστοχα μετά λάθος του Άνχελ(1-0).

Ο Αστέρας Τρίπολης προσπάθησε να αντιδράσει όμως αποδείχθηκε φλύαρος. Η κίνηση που άλλαξε κάπως τις ισορροπίες του αγώνα είχε να κάνει με την είσοδο του Ματίας Ιγκλέσιας. Ο Αργεντίνος στο 90΄ ανατράπηκε στην περιοχή της Λαμίας από τον Αντέτζο, ο διαιτητής είδε την (δύσκολη ομολογουμένως) φάση στο VAR και καταλόγισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ινγκλέσιας. Κάπως έτσι, η Λαμία παρότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 72΄ εξασφάλισε απέδρασε με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Λαμία (Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος - Σκόνδρας, Πλιάτσικας (9’ Βύντρα), Αντέτζο, Βάντερσον - Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Δημούτσος - Ρόμανιτς, Τιρόνε (60’ Τιρόντε), Καραμάνος (92’ Σασί)

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος - Βλάχος, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Μαρτίνεθ - Ριέρα (46’ Κρέσπι), Βαλιέντε (66’ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Τασουλής (74’ Αντζουλάς) - Χαουρέγκι, Λ. Φερνάντεθ.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

«Πάγωσε» ο πλανήτης! Όλος ο μπασκετικός κόσμος και όχι μόνο αποχαιρετά τον Κόμπι Μπράιαντ! (photos-video)

Ξέσπασε σε λυγμούς ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μόλις έμαθε για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ!

«Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο»! Συντετριμμένος ο Μάικλ Τζόρνταν από τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ! (photo)

Διαβάστε περισσότερα αθλητικά θέματα στο Athensmagazine.gr